Електрокар Ford Mustang Mach-E збільшив запас ходу | BOSS AUTO
укр||

Електрокар Ford Mustang Mach-E збільшив запас ходу

Електрокар Ford Mustang Mach-E збільшив запас ходу фото №1
Виробник скоригував запас ходу електричного кросовера Ford Mustang Mach-E на 2022 модельний рік. Це було досягнуто зростанням ємності тягових батарей, що використовується, при збереженні їх повної місткості. Молодший акумулятор Standard Range (повна ємність 75,7 кВт•год) тепер дозволяє використовувати 70 кВт•год. замість 68, а старша батарея Extended Range (номінал 98,8 кВт•год.) — 91 кВт•год. замість 88. Разом з цим прийняті заходи підвищення ефективності.
Електрокар Ford Mustang Mach-E збільшив запас ходу фото №2
В результаті модель за американським циклом EPA стала проходити 360-505 км замість 338-483 км. Найкращий результат (505 км) показує комплектація California Route 1 ER RWD. А ще в списку є версія, що раніше не існувала - повнопривідна California Route 1 ER AWD (із запасом ходу 502 км). У найпотужніших варіантів, GT і GT Performance, паспортні показники не змінилися (434 та 418 км). Але вони вийшли на ринок набагато пізніше за інші версії, нагадує InsideEVs. Швидше за все, у них підвищена ємність акумулятора від самого початку. Побічно про це говорить той факт, що під час презентації цих модифікацій компанія заявляла скромніші значення (402 і 378 км).
Електрокар Ford Mustang Mach-E збільшив запас ходу фото №3
Інший апдейт торкнувся електричного пікапа Ford F-150 Lightning та гібриду F-150 PowerBoost. Їхня система живлення зовнішнього обладнання Pro Power Onboard отримала 240-вольтову розетку. У поєднанні із зарядником Ford Mobile Power Cord вона дозволяє цим моделям ділитися енергією з іншими електрокарами Форда (Mach-E, F-150 Lightning, E-Transit) та електромобілями інших автовиробників, аби у них був порт SAE J1772.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.