Підводні камені при купівлі авто з США | BOSS AUTO
укр||

Авто з США: підводні камені

Популярність купівлі старих автомобілів з американського континенту пояснюється трьома чинниками: недоступність для середньостатистичного користувача машини з автосалону через високу ціну, суттєве подорожчання розмитнення ТЗ з Європи внаслідок прийняття законів №3251, №8487 та 8488 і скасування пільг, відсутність на ринку України автомобілів з такою ж

комплектацією і технічним станом, як в Америці. Саме тому так стрімко розвивається новий напрямок – купівля і доставка транспортних засобів з США. І мова йде не тільки про легкові і вантажні машини, а й про весь колісний транспорт, наприклад, снігоходи і навіть човни.

У багатьох людей викликає здивування, як можна везти авто з іншого континенту, океанами і морями, а потім ще й суходолом, і все одно отримати вигоду? Биті і відновлені, а також спочатку в хорошому зовнішньому і технічному стані, такі автомобілі коштують дешевше, ніж їх аналоги в Україні. При цьому комплектація набагато більша, адже американці дуже вимогливі до цього. І є унікальна можливість отримати рідкісний екземпляр, якого в Європі просто немає.

Які бувають підводні камені при купівлі авто з США?

Але чи все так просто і райдужно? Не завжди, купуючи автомобілі з Америки, підводні камені потрібно передбачити. Різні онлайн аукціони у різних штатах пропонують умови, максимально прозорі та зручні для клієнта. А останній, зі свого боку, повинен ретельно продумати кожен свій крок. Самостійний пошук, викуп та організація доставки в Україну транспортного засобу – справа клопітка і ризикована. Враховуйте, що кожне авто з США підводні камені може мати. Самостійний пошук, викуп та організація доставки в Україну транспортного засобу – справа клопітка і ризикована. Враховуйте, що кожне авто з США підводні камені може мати. Автодилери вторинного ринку часто не до кінця відверті з покупцем. Їх інтерес суто матеріальний і бажання одне – заробити якомога більше грошей. Тому найнадійнішим способом є купівля ТЗ у страхової компанії через онлайн-аукціон. Причини продажу у страхової наступні: автомобіль побував в аварії, підтоплений до порогів або вище, був викрадений або відкликаний заводом-виробником через виявлені несправності партії. Це можуть бути неякісні вихідні матеріали або невідповідність вимог до їх законодавства.

Другий підводний камінь, який повинен викликати сумнів у покупця – відсутність фото і відеооглядів моделей на майданчиках. Грунтуючись на самому описанні, яким би прекрасним і ідеальним воно не було – це купівля кота в мішку.

Третій підводний камінь – можливість пошкодження авто і його розкомплектація в процесі транспортування. Недобросовісні автоперевізники не надто дбайливо ставляться до вживаного авто, приймаючи їх за непотріб.

Механізм продажу старих машин з США

Принципова відмінність американського ринку від європейського і азіатського – ніхто в США не витрачає особисто час на продаж вже нецікавого автомобіля. Людина просто віддає цю місію дилеру або страховій компанії.

Щоб максимально убезпечити угоду, краще звернутися до компаній, які вже мають досвід у цьому. Boss Auto – найкраще вирішення питання. Звертаючись до нас, ви отримуєте повний спектр послуг і не ризикуєте отримати авто з Америки, підводні камені якого негативно позначаються на його експлуатації. Механізм продажу налагоджений і працює як годинник. Клієнт озвучує менеджеру побажання щодо марки, зовнішнього вигляду, технічного стану і комплектації машини. І, звичайно ж, максимальний бюджет. Далі справа йде таким чином: менеджер Boss Auto шукає на аукціонах відповідний ТЗ, вигідно його викуповує. Якщо потрібно, ми оформляємо доставку авто в Україну океаном і суходолом. Розмитнення, постановка на облік, ремонт – за бажанням. Наше завдання – повністю задовольнити клієнта, щоб ви отримали вже готовий до експлуатації автомобіль.

Терміни доставки:

● 4-8 тижнів з порту в Америці в Клайпеду, Литва;

● декілька днів для доставки вживаного ТЗ у будь-яку точку України.

Налагоджений процес доставки з Boss Auto на всіх етапах. Купуючи з нами машини з США, підводні камені вам не страшні.

Міфи про автомобілі з США

Щоб остаточно розвіяти сумніви, пропонуємо ознайомитися з найпоширенішими міфами про машини з Америки.

Поставка незаконно викрадених автомобілів. Перше, чого боїться український споживач. Це не так, адже при перетині кордону митна служба ретельно перевіряє всю документацію авто.

Дорога і довга доставка. Є твердження, що транспортування купленої в Америці машини триває до року і коштує купу грошей. Це неправда. Адже у сумі з вартістю доставки, ціна авто обійдеться дешевше, ніж з Європи. Битим машинам «малюють губки» і продають як цілі. У США реконструкція авто після аварії – задоволення не з дешевих. Тому простіше віддати його до страхової, ніж ремонтувати собі в збиток, щоб потім все одно продати.

Практично всі машини «потопельники». Аукціони вельми неохоче зв'язуються з такими лотами, тож придбати подібний – варіант на мільйон.

Висновок

Придбання транспортного засобу з Америки – це вигідно. Навіть з урахуванням доставки і ремонту. Щоб не бути голослівними, пропонуємо ознайомитися з основними перевагами купівлі авто в США:

великий вибір ТЗ – пропозиція на американських онлайн платформах величезна;

комплектація набагато яскравіша, ніж у європейських машин;

невеликий пробіг;

гарний технічний стан;

рідкісні екземпляри і навіть колекційні моделі;

оформлення, доставка та інші послуги без проблем з Boss Auto;

економія часу – всім займається менеджер, він постійно на зв'язку;

економія грошей

Хочете купити авто з США, підводні камені стримують? З Boss Auto це реально, надійно і недорого. Не відкладайте свою мрію – звертайтеся по консультацію вже сьогодні!