Hyundai розкрила майже всі N-моделі на два роки вперед | BOSS AUTO
укр||

Hyundai розкрила майже всі N-моделі на два роки вперед

Hyundai розкрила майже всі N-моделі на два роки вперед фото №1
Компанія Hyundai продовжує формувати навколо себе ауру спорту. Нещодавно корейці представили седан Elantra N Line, забезпечений «четвіркою» 1.6 T-GDI (204 к.с., 265 Н • м). В пару турбомотору запропонували шестиступінчасту "механіку" або семиступінчастий "робот» DCT із двома зчепленнями. Тепер же немає ніяких сумнівів, що в стан бренду скоро прибуде і повноцінна N-версія. Вона стане однією з семи моделей, які відділення Hyundai Performance виведе на ринок до кінця 2022 року. Відзначимо, що більша частина з них нам вже відома.
Hyundai розкрила майже всі N-моделі на два роки вперед фото №2
Технічних подробиць про «гарячої» версії Elantra N поки немає, але, цілком ймовірно, машині дістануться агрегати оновленого хетчбека Veloster N. У того під капотом розміщений дволітровий турбомотор T-GDI на 250 або 275 сил при 353 ньютон-метрах. Тягу на передню вісь передає шестиступінчаста "механіка" або восьмідіапазонний «робот» 8DCT. Повністю розсекречений автомобіль можна сміливо чекати до кінця поточного року.
Hyundai розкрила майже всі N-моделі на два роки вперед фото №3
Кросовер Tucson N-Line з`явиться в продажу вже навесні 2021-го. Поки для нього заявлена ​​лише пара фотографій екстер`єру, проте здогадки з техніки теж є. Під капот машини пророкують начинку від представленого на днях седана Sonata N-Line. Це чотирициліндровий турбомотор 2.5 віддачею 294 л.с. і 422 Н • м. Коробка передач - восьмиступінчастою преселектів. Так з зовсім невідомих N-моделей бренду залишається тільки одна. З чуток, нею стане паркетник Kona N, який зовсім недавно вже дебютував у варіанті N Line. До слова, відмінності там носять виключно косметичний характер.