Nissan X-Terra повернув до ладу давно не використовувалося ім'я | BOSS AUTO
укр||

Nissan X-Terra повернув до ладу давно не використовувалося ім'я

Nissan X-Terra повернув до ладу давно не використовувалося ім'я фото №1
C 1999 по 2015 рік Nissan випускав позашляховик Xterra на основі пікапа Frontier першого і другого поколінь. Тепер стара назва повернулося, правда, в написанні X-Terra. Таку машину компанія вивела на ринок Близького Сходу. По суті перед нами помітно перероблений трьохрядний позашляховик Nissan Terra (модель 2018 роки), який ділив основу з сучасною навар.
Nissan X-Terra повернув до ладу давно не використовувалося ім'я фото №2
Машина буде запропонована в п`яти комплектаціях. У топових версіях є шкіряна обробка салону, інтерфейси Apple CarPlay і Android Auto, світлодіодна оптика, цифрове салонне дзеркало, круговий огляд з видом на автомобіль зверху, десять підстаканників.
Інтер`єр, в порівнянні з Террою, перероблений радикально. Тут встановлено більш зручний блок клімат-контролю з обертовими рукоятками, кермо як у Навар, а ще інформаційно-розважальна система з дев`ятидюймовим екраном (у Терри було сім).
Nissan X-Terra повернув до ладу давно не використовувалося ім'я фото №3
Розробники відрядили «Ікс-Терре» бензиновий «атмосферник» 2.5 (165 к.с., 241 Н • м), який працює разом з семиступінчастим "автоматом", з заднім і повним приводом на вибір. При повному на консолі з`являється обертається селектор раздатки з положеннями 2WD, 4H, 4L. Крім того, повнопривідним версіями покладені електронне блокування заднього диференціала і також імітація блокувань за рахунок гальм, помічники старту в гору і спуску з пагорба.
Nissan X-Terra повернув до ладу давно не використовувалося ім'я фото №4
Поява моделі X-Terra зі своїм оригінальним виглядом можна вважати передвісником рестайлінгу вихідної Терри на азіатських ринках, хоча ще немає заяв про можливе поширення «Ікс-Терри» за межі Близького Сходу. Навіть тайський варіант позашляховика, оновивши днями начинку (детальна інформація в нашому «Бонусі»), зберіг колишній дизайн. З іншого боку, китайське відділення пообіцяло відновити свою Терру з дня на день. Судячи з тізера, по дизайну китайська варіація піде по стопах близькосхідної «Ікс-Терри».