Сімейство Audi RS 3 приділило особливу увагу треку | BOSS AUTO
укр||

Сімейство Audi RS 3 приділило особливу увагу треку

Сімейство Audi RS 3 приділило особливу увагу треку фото №1
Німці розсекретили нові моделі Audi RS 3 і RS3 Sportback. Як і очікувалося, турбопятёрка 2.5 TFSI видає тут 400 к.с. (5600-7000 об / хв) і 500 Н • м (2250-5600 об / хв). Потужність залишилася та ж, що була у попередників (але досягається раніше), а максимальний обертовий момент підріс на 20 Н • м. Надбавка дозволила добитися прискорення з місця до сотні за 3,8 с проти 4,1 с у минулого покоління. Ще важливіше, що пара отримала новий задній диференціал з механізмом RS Torque Splitter (йому ми присвячували цілий розповідь).
Сімейство Audi RS 3 приділило особливу увагу треку фото №2
Система RS Torque Splitter на треку дозволяє подавати крутний момент на одне із задніх коліс повністю (режим RS Torque Rear, він же режим дріфту), перекидаючи туди до 1750 Н • м тяги. А в режимі RS Performance, оптимізованому для кільцевих трас, новий механізм дозволяє по повній задіяти всі можливості мотора, трансмісії, шасі і полуслік (Pirelli P Zero Trofeo R), які вперше стали заводський опцією на RS 3. Інші режими Audi drive select: Comfort , Auto, Dynamic, RS Individual, Efficiency.
Сімейство Audi RS 3 приділило особливу увагу треку фото №3
Природно, «ерескі» належить і перекроєні шасі. Спереду був збільшений негативний кут розвалу, заради чого машина отримала модифіковані шарнірні опори, на нижніх поперечних важелях з`явилися більш жорсткі підшипники. Жорсткіше стали підрамники і стабілізатори поперечної стійкості. Ззаду теж застосовані більш жорсткі важелі, збільшений негативний розвал коліс. При цьому покупець зможе вибрати з двох підвісок: спортивної RS з новими амортизаторами і адаптивної RS plus з безперервним керуванням кожним амортизатором індивідуально. У будь-якому випадку кузов знаходиться на 25 мм нижче, ніж в A3, і на 10 мм нижче, ніж в S3.
Сімейство Audi RS 3 приділило особливу увагу треку фото №4
Двигуну асистує семиступінчастий "робот" з двома зчепленнями. Довершує набір повністю регульована вихлопна система, яка припускає проміжні положення заслінок (настройки управляються через селектор Audi drive select). Максималка нових RS 3 за традицією обмежена на рівні 250 км / ч, але в якості опції лімітатор можна підняти до 280 км / год, а з пакетом RS Dynamic і керамічними гальмами спереду (диски 380 на 38 мм замість 375 на 36 мм) - до 290 км / год. Європейські дилери вже почали прийом заявок на нові «ерескі», а старт продажів намічений на осінь. Хетчбек коштує від 60 000 євро, а седан - від 62 000 євро.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.