Ліфтбек BMW i4 M50 стане електрокаром безпеки | BOSS AUTO
укр||

Ліфтбек BMW i4 M50 стане електрокаром безпеки

Ліфтбек BMW i4 M50 стане електрокаром безпеки фото №1
Підрозділ BMW M GmbH підготувало для чемпіонату FIM Enel MotoE першу в своїй історії машину безпеки на основі чистого електромобіля. Пятидверка BMW i4 M50 Safety Car буде доглядати за гонками електричних мотоциклів, замінивши на почесному посту гібрид BMW i8. «Серійне Gran Coupe вийде на ринок в листопаді, а наші шанувальники зможуть насолодитися його світовою прем`єрою на треку вже влітку», - зазначив глава BMW M Маркус Флаш. Гран-прі Австрії на кільці Red Bull Ring розпочнеться 15 серпня.
Ліфтбек BMW i4 M50 стане електрокаром безпеки фото №2
Баварці впевнені, що i4 M50 «є ідеальною основою» для сейфті-кара, хоча дані омологації ще недоступні. Через це, до речі, запас ходу вказано на рівні 416-521 км (WLTP). Нагадаємо, що Safety Car виїжджає на трек попереду лідера гонки при виникненні небезпечних ситуацій (у разі аварії, появі перешкоди, погіршенні погоди) і обмежує швидкість, змушуючи пелетон їхати за собою. Обганяти пейс-кар заборонено.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.