General Motors подав у суд на Ford через назву автопілота | BOSS AUTO
укр||

General Motors подав у суд на Ford через назву автопілота

General Motors подав у суд на Ford через назву автопілота фото №1
Концерн GM і його дочірня фірма Cruise, що займається безпілотним рухом, подали в суд на Ford в федеральний суд Каліфорніі.із через назву автопілота BlueCruise. На думку GM, позначення фордовськой системи занадто схоже на джіемовскую Super Cruise, створює плутанину, порушує права на товарний знак, і Ford нібито пішов на це свідомо. General Motors заявив, що намагався домовитися з Фордом без суду, але це не вдалося.
General Motors подав у суд на Ford через назву автопілота фото №2
Менеджер Форда з комунікацій Майк Левін опублікував пост в твіттері: «Заява GM необгрунтовано і легковажно. Водії протягом десятиліть розуміли, що таке круїз-контроль, і «круїз» - це звичайне скорочення для позначення можливостей автономного водіння. Багато компаній використовують слово «круїз» для найменування технології допомоги водієві. Ось чому був обраний BlueCruise ». Як аргумент на користь точки зору Форда Левін привів схожі назви автономних систем в галузі: Autocruise (ZF), IQ-Cruise (Traxen), SmartCruise (Bendix), Robocruise (RoboCars), Smart Cruise Control (Hyundai), Active Cruise Control (BMW ).

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.