Паркетник BMW X2 M Mesh запропонував спорт для економних | BOSS AUTO
укр||

Паркетник BMW X2 M Mesh запропонував спорт для економних

Паркетник BMW X2 M Mesh запропонував спорт для економних фото №1
Виглядати не гірше M-версії, але пропонувати будь-який з звичайних моторів, передбачених для даної моделі. Це ідея спеціального видання BMW X2 M Mesh Edition, підготовленого для британського ринку. Виділити таку машину з низки собі подібних допомагають ексклюзивні вставки в бампері і накладки на пороги, колісні арки в новому кольорі Frozen Black-Brown і ряд інших деталей в екстер`єрі та інтер`єрі. У штатний набір включений пакет декору BMW Individual High-Gloss Shadow Line - глянцево-чорні окантовка вікон, середньої стійки, решітки, значка BMW на п`ятій двері, нижня частина дзеркал плюс вихлопні патрубки в кольорі Black Chrome.
Паркетник BMW X2 M Mesh запропонував спорт для економних фото №2
У стандартну комплектацію M Mesh Edition входять мультимедійна система з сенсорним дисплеєм на 8,8 дюйма (як опція - 10,25 плюс проекція), інтерфейси Bluetooth і Apple CarPlay, цифрове радіо DAB, інформаційний екран на 5,7 дюйма в приборке, світлодіодні фари з підсвічуванням поворотів (за доплату - адаптивні матричні). Тут також є проекція логотипу X2, що висвічується водійським дзеркалом заднього виду, підсвічування при вході, накладки на пороги з написом Edition, алюмінієві декоративні вставки Hexagon Anthracite і чорний стелю BMW Individual Anthracite. А докупити можна панорамний дах з відкривається секцією.
Паркетник BMW X2 M Mesh запропонував спорт для економних фото №3
Кросовер BMW X2 M Mesh Edition стартує з позначки в 34 510 фунтів (3,46 млн руб) і може бути зібраний на основі будь-якої версії простого «ікс-другого» з бензиновими і дизельними моторами (136-231 л.с.), з переднім або повним приводом, «механікою», «роботом» і «автоматом». І навіть можна вибрати M Mesh Edition з заряджається від розетки 220-сильною гібридною системою (модифікація xDrive25e), що дозволяє пройти до 56 км без запуску ДВС (за стандартом WLTP). Поставки замовлених машин клієнтам намічені на березень.