Компанія BMW представила просунутий комплекс iDrive 8 | BOSS AUTO
укр||

Компанія BMW представила просунутий комплекс iDrive 8

Компанія BMW представила просунутий комплекс iDrive 8 фото №1
У сучасних реаліях система мультимедіа часом виявляє величезний вплив на водія. Особливо це стосується машин, які використовують електротягу - слід, залишений кінематографом на підсвідомому рівні, вимагає підкріпити сучасні трансмісії відповідними елементами управління. Схоже, творці новітнього комплексу BMW iDrive 8 з цим повністю згодні. Ставка зроблена на хмарні сервіси, самообучаемость і зведення до мінімуму фізичних контролерів в інтер`єрі автомобіля. При цьому новинка орієнтована не тільки на електрокари, а й на машини з ДВС.
Компанія BMW представила просунутий комплекс iDrive 8 фото №2
Центральне місце «симфонії» відведено системі BMW ID. Її завдання - відстежувати звички водія, щоб підлаштовувати роботу автомобіля під нього і створювати унікальні пропозиції щодо застосування будь-яких функцій. Налаштування профілю My Modes можна моментально перенести по «хмарам» в іншу машину. У спілкуванні з нею допоможе голосовий асистент BMW Intelligent Personal Assistant. Він вміє управляти не тільки навігацією і музикою, але і світлом, клімат-контролем, вікнами, затемненням панорамного даху і багатьом іншим. Крім того, давши помічникові унікальне ім`я, його можна використовувати як ключ для активації всієї системи.
Компанія BMW представила просунутий комплекс iDrive 8 фото №3
Нова операційна система працює у сприянні з хмарним сервісом BMW Maps. Навігація враховує звички користувача, знає все про визначні пам`ятки, парковках, зарядних і заправних станціях. Останні самі виводяться на дисплей при низьких рівнях енергії або палива. Клімат-контроль за замовчуванням підбирає оптимальні настройки, включаючи вентиляцію сидінь. Для цього він орієнтується на дані більш 440 мільйонів поїздок клієнтів BMW з усього світу, враховує кількість людей в салоні, а також інтенсивність і напрямок сонячного світла. При цьому всі застосовані вручну параметри заносяться в базу даних BMW ID.
Компанія BMW представила просунутий комплекс iDrive 8 фото №4
Зрозуміло, велика увага приділена оновленню всього комплексу «по повітрю». Зокрема, на технологію Remote Software Upgrade буде покладено завантаження даних, необхідних для часткової автономності та систем допомоги водієві. Обіцяно, що установка таких програм буде займати не більше півгодини. Також поява нової операційки має вивести на новий рівень використання магазину BMW ConnectedDrive. Наприклад, вже з 2019 роки там можна купити підписку на реєстратор BMW Drive Recorder, акустичний супровід IconicSounds Sport або на параметри адаптивної М-підвіски.