Грядущий Nissan Qashqai отримає ряд новацій в салоні | BOSS AUTO
укр||

Грядущий Nissan Qashqai отримає ряд новацій в салоні

Грядущий Nissan Qashqai отримає ряд новацій в салоні фото №1
Компанія Nissan продовжує по шматочках розсекречувати «третій» Qashqai. У листопаді публіці показали фрагменти передньої оптики і машину в маскуванні, а зараз - деталі інтер`єру. Виробник голосно заявляє про «новому стандарті в сегменті», що в перекладі на більш зрозумілу мову означає розширені можливості підключення, нові сервіси, більше простору в салоні і багажнику, поліпшені матеріали декору.
Грядущий Nissan Qashqai отримає ряд новацій в салоні фото №2
Ті покупці, хто пов`язує практичність ні з електронікою, порадіють зростання простору для колін на другому ряду на 28 мм, добавці по 15 мм над головами сідоків на обох рядах, зростання багажника на 74 л, зниження вантажної висоти на 20 мм, розширенню діапазону регулювання передніх крісел, збільшення ємностей в дверних кишенях (з пляшок 0,5 л до 1,5 л) і поліпшенню огляду за рахунок іншого лобового скла, більш тонких передніх стійок і дзеркал з кріпленням на дверних панелях.
Грядущий Nissan Qashqai отримає ряд новацій в салоні фото №3
З точки зору технологій Qashqai третього покоління зможе похвалитися масажем з трьома програмами на обох передніх сидіннях, підігрівом керма, інформаційною системою з інтерфейсами Android Auto і Apple CarPlay (другий вперше на моделі - в бездротової версії), точкою доступу Wi-Fi, яка обслуговує до семи пристроїв, функцією відстеження вкраденого автомобіля через додаток, однією з найпотужніших в сегменті бездротовою зарядкою смартфона (15 Вт) і голосовим помічником Alexa. Роз`єми USB-A і USB-C обіцяні на обох рядах. Мобільний додаток дозволить управляти рядом функцій дистанційно, переглядати історію поїздок і рекомендації по водінню. Навігація TomTom 3D Maps з оновленням карт «по повітрю» покаже трафік і ціни на паливо. У старших комплектаціях заявлена ​​аудіосистема Bose Premium з десятьма динаміками і сабвуфером Bose Acoustimass.