Radford Type 62-2 отримав допрацьовані агрегати Евори | BOSS AUTO
укр||

Radford Type 62-2 отримав допрацьовані агрегати Евори

Radford Type 62-2 отримав допрацьовані агрегати Евори фото №1
Спорткар Radford Type 62-2, раніше фігурував в новинах під попередньою назвою Project 62 і Lotus Type 62, представлений офіційно. Автомобіль отримав оригінальний кузов, а шасі (зі змінами) та мотором поділився Lotus Evora. Так що позаду салону тут розміщений доопрацьований тойотовский двигун V6 3.5 c приводним нагнітачем. Однак там, де у Евори була найпотужніша варіація (436 к.с., 440 або 450 Н • м), у Редфорда все тільки починається. Ті ж 436 сил Type 62-2 пропонує в базовій версії Classic.
Radford Type 62-2 отримав допрацьовані агрегати Евори фото №2
Другий рівень названий Gold Leaf (так називалася гоночна ліврея Лотус минулого в честь спонсора, британської марки сигарет). Тут у мотора вже інші поршні і розподільні вали, а потужність піднімається до 507 «конячок». Варіація типу 62-2 з приставкою до імені JPS означає інший привідний нагнітач і 608 сил. Classic використовує шестиступінчасту "механіку", а в якості опції пропонує семиступінчастий "робот" з двома зчепленнями (чим відрізняється від Евори, що давала вибір з «механіки» і «автомата»). Gold Leaf і JPS поставляються тільки з «роботом», а до того ж хизуються заднім диференціалом підвищеного тертя з електронним управлінням.
Radford Type 62-2 отримав допрацьовані агрегати Евори фото №3
У Редфорда 62-2 Classic і Gold Leaf є чотирипоршневі гальма AP Racing. Топ-версія JPS може похвалитися углеродокераміческімі гальмівними дисками. Також машини дещо відрізняються зовні. У виконання Classic найчистіший, спокійний вигляд (близький до попередніх версій Типу 62) і колісні диски на 17/18 дюймів (спереду / ззаду). У випадку Gold Leaf - та сама історична забарвлення і спойлер «подвійний качиний хвіст», а диски на дюйм більше (18/19).
Radford Type 62-2 отримав допрацьовані агрегати Евори фото №4
Самий же потужний варіант, JPS, отримує більш розвинені аеродинамічні компоненти і чорно-золоту ліврею John Player Special, яку використовували на формульних болідах Лотуса. Нагадаємо, якщо Lotus Type 62 шістдесятих років був гоночної машиною, то реінкарнований фірмою Radford спорткар з індексом 62-2 - дорожня модель. Її випуск завод Редфорда в Каліфорнії почне в кінці 2021 року, а на початку 2022 перші з намічених 62 примірників потраплять до замовників. Ціна купе не розкрита.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.