Volkswagen ID.4 отримав дві нові версії | BOSS AUTO
укр||

Volkswagen ID.4 отримав дві нові версії

Volkswagen ID.4 отримав дві нові версії фото №1
3 листопада були офіційно випущені дві китайські моделі сімейства Volkswagen ID. - ID.4 Crozz і ID.4 X з орієнтовною вартістю менше 250 тис. Юанів ($ 37 300) і максимальним запасом ходу 555 км. Обидві модифікації з`являться у продажу на початку 2021 року.
Volkswagen ID.4 отримав дві нові версії фото №2
Китай стане одним з ключових ринків для Volkswagen ID.4. Німецький автовиробник представив тут відразу дві версії електричного кросовера, які будуть випускатися на різних китайських підприємствах потужністю 300 тис. Автомобілів в рік: FAW і SAIC. При цьому для їх виробництва будуть використовуватися практично однакові компоненти.

З конвеєра FAW-VW зійде Volkswagen ID.4 Crozz, аналог європейської версії автомобіля. Головною відмінністю стане декор і шильдики. Крім того, китайської версії покладені 20-дюймові легкосплавні колісні диски замість 19-дюймових сталевих коліс. SAIC-VW буде випускати Volkswagen ID.4 X, який відрізняється більш рельєфними бамперами, переглянутими світловими приладами і дизайном колісних дисків.
Volkswagen ID.4 отримав дві нові версії фото №3
ID.4 X не тільки довше Crozz (4 612 мм проти 4 592 мм), а й на 11 мм вище завдяки іншій підвісці. У салоні хоч і присутній загальна архітектура і головні елементи, але відрізняється дизайн передньої панелі, конфігурація центрального тунелю і оббивка сидінь. Обидві моделі оснащені адаптивним круїз-контролем Travel Assist (автопілотом другого рівня).
Volkswagen ID.4 отримав дві нові версії фото №4
На відміну від європейського варіанту, «китайський» ID.4 отримають акумуляторну батарею підвищеної ємності: 85 замість 82 кВт-год. Електричний пробіг моделі складе 550 км по циклу NEDC. Китайським покупцям будуть доступні задньопривідні Volkswagen ID.4 з одним електромотором на 204 к.с. і 310 Нм, а також повнопривідні модифікації з двома електродвигунами потужністю 306 к.с. і 460 Нм. Максимальна швидкість обмежена в позначці 160 км / ч.
Volkswagen ID.4 отримав дві нові версії фото №5
Китайські дилери вже відкрили журнали замовлень на обидві версії електромобіля Volkswagen ID.4. Стартова ціна ще не оголошена, але в компанії повідомляють, що з урахуванням державних субсидій вона не перевищить 250 тисяч юанів ($ 37 300 за актуальним курсом).