Режим K-turn дозволить Рівіанам повертати майже на місці | BOSS AUTO
укр||

Режим K-turn дозволить Рівіанам повертати майже на місці

Режим K-turn дозволить Рівіанам повертати майже на місці фото №1
Впроваджений фірмою Rivian «танковий розворот» Tank Turn (коли колеса праворуч і ліворуч обертаються в різні боки, його можна побачити за посиланням) змусив суперників реагувати, створюючи свої версії режимів підвищеної маневреності (наприклад, режим CrabWalk у Хаммера, з поворотом коліс в одну сторону , або керовану задню вісь у Кібертрака). Однак Tank Turn не скрізь зручно використовувати. На занадто м`якому грунті він просто зариває автомобіль. І ось Rivian запатентувала новий варіант повороту з зменшеним радіусом K-turn, який придатний і для міста, і для бездоріжжя.
Режим K-turn дозволить Рівіанам повертати майже на місці фото №2
Суть режиму K-turn полягає в тому, що мотори створюють односпрямовану, але різновеликими тягу на передніх колесах і різноспрямовану на задніх. При цьому внутрішнє заднє колесо «гребе» назад. Машина, однак, назад не зміщується, але ця тяга служить якорем, що фіксує задню частину електрокара майже на місці, тоді як передні колеса з ковзанням просувають ніс машини в сторону. В результаті вдається розгорнутися з набагато меншим радіусом, ніж з банальної керованої задньою віссю. Але при цьому машина не закопується в снігу або піску.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.