Електрокар Mercedes-Benz EQA вийшов у світ в одній версії | BOSS AUTO
укр||

Електрокар Mercedes-Benz EQA вийшов у світ в одній версії

Електрокар Mercedes-Benz EQA вийшов у світ в одній версії фото №1
Паркетник Mercedes-Benz EQA, близький родич GLA, відсвяткував прем`єру в варіації з індексом EQA 250. Він отримав електромотор з віддачею 140 кВт (190 к.с.) і 375 Н • м, що обертає передні колеса. Тягова батарея ємністю 66,5 кВт • год (використовувана частина) забезпечує пробіг на одній зарядці в 426 км по циклу WLTP і 486 км по NEDC. Автомобіль витрачає в середньому 15,7 кВт • ч / 100 км (NEDC), розганяється до максималки в 160 км / ч, а прискорення з нуля до ста підкоряється Мерседесу EQA 250 за 8,9 с.
Електрокар Mercedes-Benz EQA вийшов у світ в одній версії фото №2
Тут є особлива навігаційна система Electric Intelligence, яка допоможе водієві складати оптимальні маршрути з урахуванням розташування зарядних станцій, часу зарядки, погоди і трафіку. Сервіс Mercedes me Charge відкриває власникам машини доступ до 450 000 точок зарядки змінного і постійного струму в 31 країні, в тому числі до 175 000 громадських пунктів зарядки в Європі, на яких Mercedes-Benz гарантує наповнення батареї «зеленої енергією» (виробленої з відновлюваних джерел ).
Електрокар Mercedes-Benz EQA вийшов у світ в одній версії фото №3
У стандартне оснащення електрокара входять адаптивні світлодіодні фари, електропривод п`ятої двері (відкривання / закривання), інформаційно-розважальна система MBUX, 18-дюймові легкосплавні диски, навколишнє підсвічування на 64 кольори і тепловий насос для мінімізації витрат на обігрів салону. Залежно від комплектації тут також можна побачити панорамний дах, специфічні для електромобіля декоративні елементи кольору рожевого золота на дефлекторах вентиляції, сидіннях і ключі. А у виконанні Edition 1 на сидіннях з`являється перфорована шкіра, крізь отвори якої проглядає синя тканина Mercedes-EQ.
Електрокар Mercedes-Benz EQA вийшов у світ в одній версії фото №4
Крім іншого зовнішність кросовера можна персоналізувати, вибираючи або базову варіацію Progressive, або декор Electric Art, або AMG Line. У продаж в Європі електромобіль надійде навесні. Ціна в Німеччині складе 47 540 євро (4,23 млн руб). Пізніше компанія обіцяє представити більш потужні версії EQA, з віддачею понад 200 кВт, в тому числі повнопривідні варіанти з окремим електродвигуном eATS на задній осі. Крім них вийде модифікація з запасом ходу на одній зарядці більш ніж 500 км за стандартом WLTP. Додамо, модель EQA - перша з чотирьох нових машин суббренда Mercedes-EQ, намічених до випуску в 2021 році.