Renault Kangoo здивував гігантським дверним отвором | BOSS AUTO
укр||

Renault Kangoo здивував гігантським дверним отвором

Renault Kangoo здивував гігантським дверним отвором фото №1
Модель Renault Kangoo перейшла в третє покоління. Правда, французи поки обмежилися показом екстер`єру та інтер`єру та розкрили трохи цікавих деталей. Але ні списку силових агрегатів, ні докладних характеристик ще немає. Хоча компанія уточнила, що Kangoo буде доступний в електричній версії, в чому ніхто й не сумнівався.
Renault Kangoo здивував гігантським дверним отвором фото №2
Однією з найбільш інтригуючих особливостей стала система Easy Side Access (полегшений доступ збоку) для комерційної версії Kangoo Van. Це абсолютно несподіване для масової продукції рішення: бічні двері тут відкривають отвір без центральної стійки. Поки компанія не розкрила всіх деталей, намалювавши з цього приводу лише скетч. До Easy Side Access гарніром йде система Easy Inside Rack - якийсь відважний «балкон» для довгих предметів всередині вантажного відсіку, що дозволяє перевозити їх нагорі, звільняючи місце на підлозі.
Renault Kangoo здивував гігантським дверним отвором фото №3
Для моделі Kangoo Van заявлені бензинова і дизельна версії з «механікою» і «автоматом», плюс електрична. А до того ж дві модифікації по довжині з корисним об`ємом вантажного відсіку від 3,3 до 3,9 м ³ на стандартній версії і від 4,2 до 4,9 в подовженою. Водієві вантажної версії будуть допомагати цифрове салонне дзеркало, а також асистент стабілізації причепа Trailer Swing Assist, контроль стійкості на гальмуванні Brake Stability Control і просунута система автоматичного гальмування Advanced Emergency Active Braking.
Renault Kangoo здивував гігантським дверним отвором фото №4
Renault Kangoo Van і Kangoo будуть проводитися на заводі Renault у французькому Мобеж, а продаватися в Європі і на деяких міжнародних ринках. Renault Express Van і Express буде випускати завод компанії в Танжері (Марокко). При цьому Express Van вийде як на ринок Європи, так і за її межами, а пасажирський Express буде продаватися тільки поза Європою. У продаж Kangoo і Express надійдуть з весни 2021 року. Незадовго до цього моменту буде проведена вже повномасштабна презентація всієї лінійки.
Renault Kangoo здивував гігантським дверним отвором фото №5
Модель Kangoo з`явилася в 1997 році і була тісно пов`язана з «другим» Clio. Мала декількома версіями кузова, клоном Nissan Kubistar, а випускалася у Франції, Аргентині, Марокко та Малайзії. Панельний вен звався Kangoo Express, а ще продавалася варіація Trekka з повним приводом. Природно, автомобіль проходив рестайлінг.
Renault Kangoo здивував гігантським дверним отвором фото №6
У 2007 році було представлено друге покоління на платформі Renault C, тісно пов`язане з тодішнім Меганом. Безпека підвищили електронна система стабілізації і до шести подушок безпеки, комфорт - круїз-контроль, датчики дощу і світла. Вибір моторів стиснувся до бензинових 1.2 і 1.6, і дизеля 1.5 (діапазон потужностей від 70 до 110 сил). Клонами виступили Mercedes-Benz Citan і Nissan NV250. А різноманітність кузовів підросло. У Kangoo було три версії колісної бази і три висоти даху.
Renault Kangoo здивував гігантським дверним отвором фото №7
На базі цього покоління в 2011-му був створений 60-сильний електрокар Kangoo Z.E., вже серійний, а не досвідчений. На одній зарядці він проходив 170 км за стандартом NEDC, а в 2016-м, змінивши батарею з 22 на 33 кВт • ч, - 270 км. У 2019 м в світ вийшов Kangoo Z.E. Hydrogen з водневими паливними елементами, які підняли запас ходу до 370 км (WLTP). З 1997 року обидва покоління Kangoo розійшлися тиражем більше чотирьох мільйонів.