Jeep повністю переходить на електромоделі | BOSS AUTO
укр||

Jeep повністю переходить на електромоделі

Jeep повністю переходить на електромоделі фото №1
Концерн Stellantis виступив із гучною заявою про те, що марка Jeep «цілком переходить на електромобілі в Європі». Однак під «електромобілі» маються на увазі машини з силовими установками, які в тій чи іншій формі використовують електроенергію. На сьогоднішній день на європейському ринку представлений гібридний Wrangler із зовнішньою підзарядкою 4xe PHEV, а незабаром з`являться Renegade та Compass e-Hybrid – прийом замовлень вже відкритий в Італії, Франції та Німеччині, а старт продажів намічений на березень.
Jeep повністю переходить на електромоделі фото №2
Італія є найбільшим ринком для Jeep у Європі: там марка стала лідером у сегменті автомобілів зі зниженим рівнем шкідливих викидів, до якого належать електрокари на акумуляторних батареях та гібриди з можливістю зовнішньої підзарядки. У Франції у свою чергу на гібриди із системою підзарядки 4xe припадає близько 50 відсотків від загального обсягу продажу марки.
Jeep повністю переходить на електромоделі фото №3
Нові версії Renegade та Compass e-Hybrid оснащені бензоелектричною установкою на базі «турбочетвірки» об`ємом 1,5 літра на 130 кінських сил та 20-сильного електромотора. Передбачено кілька режимів руху, у тому числі і на одній електротязі - наприклад, на початку руху, русі на малих швидкостях, русі накатом і при паркувальних маневрах.
Jeep повністю переходить на електромоделі фото №4
Пізніше на європейський ринок вийде і гібридний Jeep Grand Cherokee з 381-сильною установкою на базі дволітрової «турбочетвірки», якій допомагають відразу два електродвигуни: стартер-генератор з ремінним приводом потужністю 45 сил і 136-сильний електродвигун, інтегрований у восьмиступінчасту автоматичну трансмісію.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.