Lexus RC оновився і обзавівся спеціальною версією Black Line | BOSS AUTO
укр||

Lexus RC оновився і обзавівся спеціальною версією Black Line

Lexus RC оновився і обзавівся спеціальною версією Black Line фото №1
У гамі Lexus RC відсутня. Хоча і на великих ринках на кшталт США та Європи попит на модель падає. У Штатах за минулий рік купили 4591 автомобіль, що майже в 2,5 рази менше результату за 2016 й. Але японці не сумують і регулярно підігрівають інтерес до двухдверка. На цей раз в північноамериканському представництві підготували спецверсію Black Line Edition, яка вже надійшла в продаж. З характерних особливостей - два кольори кузова на вибір (Ultra White або новий для купе Cloudburst Gray), пофарбовані в чорний колір 19-дюймові колеса і окантовка випускних патрубків, особлива обробка салону. Пакет Black Line доступний для версій RC 300 і RC 350.
Lexus RC оновився і обзавівся спеціальною версією Black Line фото №2
Інтер`єр версії Black Line відрізняється кермом з обробкою натуральним ясеном, оббивкою сидінь штучною шкірою чорного кольору і прострочкою сірими нитками. Всього планується зробити 350 подібних купе. Для моделі RC в австралійській специфікації підготували два нових кольори кузова - Sonic Chrome і Celestial Blue, а також модернізований активний круїз-контроль, у якого з`явилася функція stop
Lexus RC оновився і обзавівся спеціальною версією Black Line фото №3
А ще Lexus RC пройшов модернізацію, правда, це стосується машин для австралійського ринку. У восьмиступінчастого «автомата» перепрошили блок управління: тепер коробка передач швидше переходить на вищі щаблі при звичайній їзді і частіше тримає знижені під час активної. Двухдверкі отримали полегшені алюмінієві верхні важелі спереду і новий задній стабілізатор поперечної стійкості більшого діаметру, але з меншою товщиною стінок. Плюс ножний гальмо стоянки замінили електромеханічним. Все це обійдеться покупцям в додаткові 100 австралійських доларів. Ціни на Lexus RC 2021 модельного року починаються від AU $ 67 990.