Блок виведе Audi S1 ​​e-tron quattro Hoonitron на електрикхан | BOSS AUTO
укр||

Блок виведе Audi S1 ​​e-tron quattro Hoonitron на електрикхан

Блок виведе Audi S1 ​​e-tron quattro Hoonitron на електрикхан фото №1
Відомий раліст Кен Блок взяв участь у створенні незвичайного електрокара – спортивного купе Audi S1 ​​e-tron quattro Hoonitron. Він побудований з нуля для джимхани, ефектних заїздів за складним маршрутом з великою кількістю розворотів і дрифту, суміші ралі з каскадерськими трюками. Зроблений спеціально для Кена одиничний прототип вигаданий для заїзду, названого тепер Elektrikhana. Нове відео з Блоком за кермом концепту Hoonitron вийде протягом кількох місяців.
Блок виведе Audi S1 ​​e-tron quattro Hoonitron на електрикхан фото №2
«Audi завжди чинила на мене величезний вплив своїми інноваціями. У 80-ті роки цей бренд домінував в одній із моїх найулюбленіших спортивних подій — чемпіонаті світу з ралі, і це справді надихнуло мене, — заявив Блок. — Завдяки успіху «чотирьох кілець» у «перегоні за хмарами» на Пайкс-Пік, бренд нарешті зайняв місце в історії з S1. Навіть сьогодні я втрачаю дар мови, коли дивлюся відео, на яких Вальтер Рьорль тоді підкорював гору. Я думаю, справді вражає те, що Audi зберегла дух цього легендарного автомобіля та його дизайн до наших днів».
Блок виведе Audi S1 ​​e-tron quattro Hoonitron на електрикхан фото №3
Компанія і Блок не розкривають детальних параметрів машини, хоча згадано, що у неї два електромотори (один спереду, один ззаду). Спадкоємець Audi Sport quattro S1 отримав вуглепластикове шасі та розвинені аеродинамічні поверхні. А потяг такий, що, за словами Блоку, просто натиснувши на акселератор, йому вдавалося з місця відразу почати «крутити бублики» на 150 км/год.
Блок виведе Audi S1 ​​e-tron quattro Hoonitron на електрикхан фото №4
Кен відомий як за участю у перегонах, так і по серії роликів із серії Gymkhana, в яких він виконує ефектні трюки на машинах. При цьому Блок неодноразово звертався до теми прогресу. Співпрацюючи з Фордом, наприклад, він представляв електронний дріфтстик та впускний колектор, надрукований у 3D. Блок називає електрифікацію наступним кроком. "Беручи участь у розробці деяких досягнень, я з нетерпінням чекаю продовження цього процесу і подивлюся, як далеко ми можемо просунутися", - сказав гонщик.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.