Mercedes-AMG GT отримав нову підвіску і спеціальне видання | BOSS AUTO
укр||

Mercedes-AMG GT отримав нову підвіску і спеціальне видання

Mercedes-AMG GT отримав нову підвіску і спеціальне видання фото №1
П`ятидверна модель Mercedes-AMG GT пережила оновлення на новий модельний рік. Поки німці представили тільки шестициліндрові версії. Їх дизайн не змінився, проте до них можна замовити стайлінг-пакет з декором під восьмициліндровий варіант. Більш важливі речі приховані всередині: модель отримала перероблену підвіску і цілий ряд обновок в оснащенні і декорі. До того ж розширені можливості по індивідуалізації, з`явилося нове ексклюзивне видання Edition.
Mercedes-AMG GT отримав нову підвіску і спеціальне видання фото №2
З підвіски варто почати. Ще в минулому році в неї були внесені перші зміни (з`явилися нові підрамники, розпірки, втулки і підшипники). Тепер до них додалися асиметричні втулки розпірок на передній осі з різною піддатливість в різних напрямках. Разом з тим адаптивна пневмопідвіска AMG Active Ride Control обзавелася новими амортизаторами. У них впроваджені по два зовнішніх безступінчатих клапана обмеження тиску. Вони дозволяють незалежно регулювати зусилля на стисненні і відбої, що, за запевненням розробників, підвищило комфорт, одночасно зробивши динаміку ще більш спортивною.
Mercedes-AMG GT отримав нову підвіску і спеціальне видання фото №3
Рульове колесо AMG Performance зі здвоєними спицями - одне з найважливіших придбань моделі AMG GT як такої. Стандартним для лифтбека став широкоекранний цифровий кокпіт з останньою версією мультимедійної системи MBUX. У гамму кольорів кузова додано три нових (Spectral Blue Metallic і матові Spectral Blue Magno, Cashmere White Magno). Для більшої індивідуалізації придуманий пакет AMG Night Package II (чорні шильдики і значки, темний хром на решітці радіатора).
Mercedes-AMG GT отримав нову підвіску і спеціальне видання фото №4
З оновленням стало можливим поєднувати пакети Night Package і Carbon Fibre. У гамму колісних дисків увійшли нові версії: 20-дюймові з десятьма здвоєними спицями і ковані (21 дюйм) з п`ятьма здвоєними спицями. До шестициліндровим GT тепер можна докупити червоні гальмівні супорти. Про восьмициліндрових версіях пятідверки AMG GT виробник розповість пізніше. Поки ж гендиректор Mercedes-AMG Філіп Шимер пообіцяв скоро представити перші супергібріди E Performance. Що стосується оновленого лифтбека з турбошестёркой, то він вийде на ринок в серпні.