Tesla Cybertruck в серійному вигляді дебютує через місяць | BOSS AUTO
укр||

Tesla Cybertruck в серійному вигляді дебютує через місяць

Tesla Cybertruck в серійному вигляді дебютує через місяць фото №1
Ілон Маск пообіцяв представити наближену до конвеєра версію електричного пікапа вже зовсім скоро: "приблизно через місяць". Вже майже рік пройшов з моменту презентації концепту Cybertruck, у Tesla все рідше трапляються затримки, тому можна сподіватися, що електричний пікап встане на конвеєр в 2021 році, як і було заплановано. Які зміни були зроблені за цей час, зможемо побачити через кілька тижнів.
Tesla Cybertruck в серійному вигляді дебютує через місяць фото №2
Один з користувачів в Twitter попросив Ілона Маска показати на фото, яких змін зазнав концепт Cybertruck на шляху до виробництва. Глава компанії жодного зображення не оприлюднив, але відповів, що зможе зробити це "приблизно через місяць". Відомо, що Маск коливався з визначенням остаточних розмірів пікапа. Спочатку, в квітні цього року, планувалося зменшити габарити напіввантажівок приблизно на 3% в порівнянні з концептом. Але вже в травні Маск публічно заявив, що ці плани не будуть мати продовження, а дизайн концепту залишається в силі, не дивлячись на те, що габарити машини навіть не дозволяють їй поміститися на стандартне місце для парковки.
Tesla Cybertruck в серійному вигляді дебютує через місяць фото №3
Але нестандартність абсолютно не хвилює Ілона Маска, який заявив, що в разі ринкового провалу "Кібертрака", його компанія випустить щось більш традиційне. Він також натякнув, що у Cybertruck може з`явитися молодший брат - компактна версія для Європи.

На даний момент автовиробник, безсумнівно, зосереджений на підготовці до запуску виробництва на своєму новому заводі в Остіні, штат Техас.