Mansory комплексно попрацювало над Audi RS Q8 | BOSS AUTO
укр||

Mansory комплексно попрацювало над Audi RS Q8

Mansory комплексно попрацювало над Audi RS Q8 фото №1
Кросовер Audi RS Q8 дебютував рік тому. За цей час рекордсмен Нюрбургринга побував практично у всіх іменитих ательє і часто ставав в лінійці тюнерів флагманським проектом. А ось знаменитий на весь світ своїм неординарним підходом бюро Mansory представило власний варіант паркетника тільки зараз. Природно, модель отримала новий обвіс і колеса, а також доопрацьований інтер`єр і прибавку в потужності. Нагадаємо, в заводській специфікації бітурбовосьмёрка 4.0 видає 600 к.с. і 800 Н • м, але тут її віддача доведена до 780 сил і 1000 ньютон-метрів. Змішана витрата палива заявлений майстерні на рівні 14,1 л.
Mansory комплексно попрацювало над Audi RS Q8 фото №2
Углепластіковий обвіс по мірках фірми скромний. У пакет включені бампери, пороги, розширювачі колісних арок, решітка радіатора, капот, накладки на дзеркала і антикрило. Всі деталі несуть аеродинамічну функцію. Глибокий чорний колір розбавлений червоною смугою і деталями. Для автомобіля підібрані фірмові ковані колеса Mansory YN.5. Розмірність шин - 295/30 R24 спереду і 355/25 R24 ззаду. При бажанні колеса можна замінити на алюмінієві Y.5 зі зменшеним до 23 дюймів в діаметрі.
Mansory комплексно попрацювало над Audi RS Q8 фото №3
Розгін з місця до 100 км / год займає у модифікованого кросовера 3,3 с, а максимальна швидкість встановлена ​​на позначці в 320 км / ч - рівень купе Ferrari Roma. У звичайній же моделі RS Q8 ці показники дорівнюють 3,8 с і 305 км / год (при наявності углеродокераміческіх гальм). Втім, подібна динаміка досягнута фахівцями бюро досить банальним способом - під капот поставили доопрацьований блок керування двигуном і провели фірмову магістраль випускної системи. Про ціни в Mansory промовчали. Заводська ж модель обійдеться мінімум в € 126 235.