Марка Aston Martin розповіла про обновки на 2 022 модельний рік | BOSS AUTO
укр||

Марка Aston Martin розповіла про обновки на 2 022 модельний рік

Марка Aston Martin розповіла про обновки на 2 022 модельний рік фото №1
Компанія Aston Martin запустила в роботу повністю новий веб-конфігуратор, «що підсилює цифрове присутність бренду» і підвищує зручність вибору версій для клієнтів. Конфігуратор працює на ігровому движку Epic Unreal Engine з використанням платформ Nvidia RTX і Google Cloud. Тепер компанія очікує зростання числа сеансів в конфігураторі марки, але ж воно і так велике: у 2020 році їх було понад два мільйони.
Марка Aston Martin розповіла про обновки на 2 022 модельний рік фото №2
Разом з цим стартом компанія оприлюднила деякі зміни в машинах на 2022 модельний рік. Зокрема, потужність турбомотора 4.0 від AMG на Астоне DB11 V8 була збільшена з 510 до 535 к.с. при тому ж моменті в 675 Н • м. Крім того, на DB11 тепер доступні сидіння Sports Plus, що забезпечують більшу підтримку плечам, грудній клітці і ногам, в порівнянні з базовими кріслами.
Марка Aston Martin розповіла про обновки на 2 022 модельний рік фото №3
Купе Aston Martin DB11 AMR (V12 5.2, 639 л.с., 700 Н • м) перейменовано в просто DB11 зі збереженням всіх характеристик. Суперкар Aston Martin DBS (V12 5.2, 725 л.с., 900 Н • м), втратив приставку до імені «Superleggera», хоча залишився самим собою. В опціях у кросовера DBX з`явилися більш рельєфні сидіння Sports Plus і бездротова зарядка для смартфона з висновком рівня цієї зарядки на центральний дисплей машини.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.