Седан Kia K8 сповістив про масштабну трансформації бренду | BOSS AUTO
укр||

Седан Kia K8 сповістив про масштабну трансформації бренду

Седан Kia K8 сповістив про масштабну трансформації бренду фото №1
Компанія KIA представила перші офіційні зображення нового седана K8. В історії бренду на серійних машинах цей індекс ще не застосовувався (хоча на стадії підготовки до серії таке позначення обіцяли ліфтбек Stinger). За визначенням фірми K8 покликаний розвинути успіх моделі Kia Cadenza / K7, але піде ще далі в сегменті спортивних седанів. При цьому K8 трохи крупніше: 5015 проти 4995 мм.
Седан Kia K8 сповістив про масштабну трансформації бренду фото №2
Kia K8 став першою моделлю, представленої під час трансформації бренду KIA, що має на увазі розширення сфери інтересів, поліпшення виробничої культури, наступ на фронті електрифікації та зміни в дизайнерському мовою (чому посприяє шеф по дизайну Он Кю Кан, що надійшов під початок Каріма Хабіба).
Седан Kia K8 сповістив про масштабну трансформації бренду фото №3
Стосовно до K8 нова глава в життя фірми означає «чудову динаміку і ходові якості високого рівня в поєднанні з комфортом і лаконічним, але вивіреним з точки зору ергономіки інтер`єром першого класу», а ще новачок «позначає намір зайняти місце в преміальному сегменті». На жаль, технічних деталей виробник не розкрив, пообіцявши їх розписати пізніше, ближче до запуску K8 на ринок. А станеться це вже в нинішньому році. Фактично машина прийде на зміну каденції, яку через попиту, що знижується пора міняти.