Водневий BMW iX5 Hydrogen восени прийме перших пасажирів | BOSS AUTO
укр||

Водневий BMW iX5 Hydrogen восени прийме перших пасажирів

Водневий BMW iX5 Hydrogen восени прийме перших пасажирів фото №1
Концепт BMW i Hydrogen Next менш ніж за два роки перетворився в малосерійний BMW iX5 Hydrogen, який дебютує на автошоу IAA Mobility в Мюнхені (7-12 вересня). Хоча водневий паркетник "все ще перебуває в стадії розробки», відвідувачі виставки зможуть покататися на ньому по маршруту Blue Lane (12 км). Невелика партія прототипів з кінця 2022 року «буде використовуватися для демонстрації та тестування», тоді як масова модель BMW на паливних елементах вийде на ринок Європи до 2025-го.
Водневий BMW iX5 Hydrogen восени прийме перших пасажирів фото №2
За технікою інформації мало. Близько шести кілограмів водню зберігається в двох балонах з армованого вуглеволокна пластику (CFRP) під тиском в 700 бар. Заправка баків «займає три-чотири хвилини». Силовий модуль eDrive від електрокара BMW iX видає 125 кВт (170 к.с.), а енергія, накопичена при рекуперації, застосовується для короткочасного підвищення потужності до 275 кВт (374 к.с.). Повинно вистачити для «спортивного маневру».

Доставляємо авто Із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі Із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а такоже купити авто з США в будь якому городе України.