Найшвидший серійний кросовер сучасності | BOSS AUTO
укр||

Найшвидший серійний кросовер сучасності

Найшвидший серійний кросовер сучасності фото №1
Італійський автовиробник активно тестує заряджену версію свого кросовера – Lamborghini Urus Evo. Новинка має стати найшвидшим серійним кросовером сучасності.
Найшвидший серійний кросовер сучасності фото №2
Генеральний директор компанії Стефан Вінкельманн сказав, що до 2024 року Urus отримає спортивну версію, а також матиме плагін-гібридну модифікацію. Заявлено, що Urus Evo вдасться зробити швидшим не лише за рахунок збільшення потужності силової установки, але також завдяки зниженню ваги. Новий італійський кросовер важитиме близько 2100 кг. За розгінною динамікою та максимальною швидкістю новинка наблизиться до Porsche Cayenne Turbo GT, який здатний розміняти першу "сотню" за 3,3 секунди.
Найшвидший серійний кросовер сучасності фото №3
Гібрид від Lamborghini, що заряджається, може отримати ту ж силову установку, що і соплатформенний Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid. У німецькому кросовері встановлено 4,0-літровий V8 із підвійним турбонаддувом, а також електродвигун сумарною потужністю 671 л. Але топ-менеджер своїм коментарем також обнадійлив і шанувальників електромобілів. Urus другої генерації, який побачить світ через 5-6 років, повністю перейде на електротягу. У компанії впевнені, що електрифікація буде головним ключем до підтримки високих показників продажу Urus по всьому світу.

Доставляємо авто з США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто зі США в будь-якому місті України.