Мексиканці побудували короткий Chevrolet Silverado Trail Boss | BOSS AUTO
укр||

Мексиканці побудували короткий Chevrolet Silverado Trail Boss

Мексиканці побудували короткий Chevrolet Silverado Trail Boss фото №1
Мексиканське ательє JC Wheels створило незвичайну версію пікапа Chevrolet Silverado 1500: одинарна кабіна, коротка версія вантажного відсіку, плюс компоненти від позашляхової комплектації Trail Boss. Як пояснює видання GM Authority, в Мексиці продається поєднання Regular Cab - Short Box, якого немає в США. Але продається тільки в базовій «робочої» комплектації Work Truck. Її і взяло за основу ательє, додавши від себе деталі від Трейл Боса.
Мексиканці побудували короткий Chevrolet Silverado Trail Boss фото №2
Trail Boss відрізняється від исходника ліфтованную підвіскою, спеціальними підніжками і особливої ​​гратами радіатора з чорним знаком марки, червоними буксирними петлями, а ще позашляховим пакетом Z71 (двоступенева раздатка, задній диференціал, особливі колеса з позашляховими шинами, помічник при спуску з гори). Таким чином, мексиканці створили комбінацію, яку на їх ринку немає. Ну а американцям ще може пощастити. Раніше глава по маркетингу Chevrolet Truck Боб Крапес говорив, що компанія подумує запропонувати в США Silverado з одинарною кабіною і коротким вантажним боксом. Але термінів не назвав.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.