Gordon Murray Group побудує нову штаб-квартиру | BOSS AUTO
укр||

Gordon Murray Group побудує нову штаб-квартиру

Gordon Murray Group побудує нову штаб-квартиру фото №1
Gordon Murray Group, що включає в себе компанії Gordon Murray Design, Gordon Murray Automotive, Gordon Murray iTechnologies і Gordon Murray Heritage, анонсувала будівництво нової глобальної штаб-квартири в Віндлшеме (графство Суррей). Об`єкт повинен бути завершений до кінця 2024 року. У його проектування і будівництво вкладено 50 мільйонів фунтів стерлінгів. І це свідчення розвитку компанії, що підкреслює її перехід від інжинірингу та споруди концептів до дрібносерійного випуску дорожніх суперкарів.
Gordon Murray Group побудує нову штаб-квартиру фото №2
Архітектурна фірма Design Engine розробила проект штаб-квартири відповідно до концепції, заданій главою групи Gordon Murray, відомим інженером Гордон Мюррей. На території кампусу будівельники зведуть три будівлі загальною площею 12 077 м². Тут розташуються центр автомобільного дизайну, проектування, досліджень і розробок, відділи продажів, маркетингу і центр спадщини. У комплексі буде створено понад сотні нових висококваліфікованих робочих місць, уточнює компанія.
Gordon Murray Group побудує нову штаб-квартиру фото №3
Наявна у Gordon Murray Automotive майданчик в Дансфолд-парку збережеться і як виробничий центр новітніх суперкарів GMA T.50 і T.50s, і як місце розвитку технології iStream. А ось вихідний центр Gordon Murray Design в Шалфорде буде діяти до тих пір, поки новий кампус не збудують повністю. До речі, всі згадані об`єкти групи знаходяться в Сурреї. Дансфолд-парк (найпівденніша локація) і Шалфорд розділяють усього кілометрів десять, а Віндлшем розташований приблизно в 15 км на північ від.