Новый вездеход Force Gurkha предложен со старым агрегатом | BOSS AUTO
укр||

Новый вездеход Force Gurkha предложен со старым агрегатом

Новый вездеход Force Gurkha предложен со старым агрегатом фото №1
Індійська пародія на Mercedes-Benz G-класу зробила крок у друге покоління, протримавшись у першому 13 років. Фірма Force Motors заявляє, що від старого Гуркхи залишилося тільки зовнішню схожість з G-ваген, адже новими стали модульна архітектура, шасі, кузов, інтер`єр і навіть логотип. Два ейрбегамі, АБС, світлодіодні фари і шноркель є за замовчуванням. Старт продажів в Індії намічений на 15 жовтня.
Новый вездеход Force Gurkha предложен со старым агрегатом фото №2
Втім, Gurkha як і раніше оснащується древнім турбодизелем 2.6 OM616 (91 к.с., 250 Н • м), розробленим Даймлером в 1973 році. Двигун модернізований під еконормам BS VI, через які зник дизель 2.2 OM611 (140 к.с., 321 Н • м). Автоматичної коробки немає - тільки п`ятиступінчаста «механіка» з раздаткой. За цінами Gurkha буде порівнянний з головним конкурентом Mahindra Thar, тобто запросить 1,2-1,3 млн рупій.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.