Mercedes-Benz EQS без камуфляжу натякнув на близькість прем'єри | BOSS AUTO
укр||

Mercedes-Benz EQS без камуфляжу натякнув на близькість прем'єри

Mercedes-Benz EQS без камуфляжу натякнув на близькість прем'єри фото №1
Електрична пятідверка Mercedes-Benz EQS кілька разів потрапляла на випробуваннях в серйозному камуфляжі (плівка плюс накладки, які спотворюють форми). Тому цікаво поглянути на перші тизери, що дозволяють розглянути деталі машини без особливих перешкод. За рахунок витягнутого салону (в порівнянні із загальною довжиною) і арочної даху електрокар візуально не сприймається великим, але ж він повинен бути порівнянний за розмірами з S-класом, тобто перевищувати від бампера до бампера п`ять метрів.
Mercedes-Benz EQS без камуфляжу натякнув на близькість прем'єри фото №2
Модель на електричній платформі MEA (Modular Electric Architecture) повинна отримати кілька модифікацій з відмінними віддачею моторів і ємністю батарей. Щонайменше в одному варіанті німці обіцяли пробіг в 700 км на зарядці (WLTP). Такий був запас ходу у концепту Vision EQS. Він мав у своєму розпорядженні парою електромоторів з сумарною віддачею 476 л.с. (760 Н • м) і батареєю на 100 кВт • год.
Mercedes-Benz EQS без камуфляжу натякнув на близькість прем'єри фото №3
Компанія вже заявляла, що у Мерседеса EQS пізніше з`явиться версія Mercedes-AMG. Її точні параметри ще не розголошуються. Можна лише припускати віддачу помітно вище шестисот сил. Орієнтуючись на S-клас, для EQS легко прогнозувати автопілот третього рівня, четвертий рівень - в деяких ситуаціях (на безлюдних стоянках). Далі можливості ще підростуть: зараз ведуться цікаві розробки.