Mitsubishi Eclipse Cross отримав начинку від Аутлендер | BOSS AUTO
укр||

Mitsubishi Eclipse Cross отримав начинку від Аутлендер

Mitsubishi Eclipse Cross отримав начинку від Аутлендер фото №1
Що вийшов в 2017 році Mitsubishi Eclipse Cross на красеня чи тягне, але в епатажності кросоверу не відмовиш. Багато в чому це було через незвичайну п`ятої двері, її скло було розділене горизонтальною планкою зі стоп-сигналом. Але після нинішнього рестайлінгу Eclipse Cross позбувся дизайнерського елемента - задні двері стала більш традиційною. А ще оновленим паркетнику дизайнери підретушували ліхтарі і задній бампер, а також серйозно переробили передню частину, в якій колишніми залишилися тільки капот і крила. Однак головне нововведення моделі Eclipse Cross 2021 модельного року - підключається бензоелектричних версія PHEV.
Mitsubishi Eclipse Cross отримав начинку від Аутлендер фото №2
Японці не називають точних характеристик, але відомо, що начинкою з компактним кросовером поділився старший брат - успішний на ринку Outlander PHEV. Тобто Eclipse Cross PHEV оснащений атмосферним двигуном 2.4, двома електромоторами (по одному на кожній осі) і літій-іонною батареєю. Остання на Аутлендер володіє ємністю 13,8 кВт • год, а потужність електричних агрегатів спереду і ззаду досягає 82 і 90 сил відповідно. Базова версія Екліпса збереже полуторалітровий турбомотор. Його віддача теж поки не названа, але на дореформених машинах залежно від ринку збуту він розвиває 150-163 к.с. Європейцям запропонують ще й знайомий дизель 2.2 (148 к.с.).
Mitsubishi Eclipse Cross отримав начинку від Аутлендер фото №3
Сьогодні японська штаб-квартира Mitsubishi оприлюднила «повні специфікації» базової версії Екліпса, яка спершу вийде на ринки Австралії і Нової Зеландії, а потім з`явиться в Японії і Північній Америці. Довжина паркетника зросла до 4545 мм (140). Інші розміри ті самі: ширина - 1805, висота - 1685, колісна база - 2670. Кліренс зменшений до 175 мм (-8). Силовий агрегат не змінився: бензинова турбочетвёрка 1.5 (150 к.с., 250 Н • м) доступна з варіатором, переднім і повним приводом з системою S-AWC.
Mitsubishi Eclipse Cross отримав начинку від Аутлендер фото №4
Було стало

Кілька цікавих фактів. Завдяки кооперації зі стартапом what3words Екліпс дістався «перший в галузі» офлайновий навігатор, який інтегрований в супутникову систему TomTom. Кольоровий проекційний дисплей видає Восьмидюймовий картинку на окремому скельце над приборки. Власна аудіосистема Mitsubishi Power Sound System має підсилювач потужністю 510 Вт і вісім динаміків. Технічні характеристики гібрида PHEV поки невідомі навіть в Японії, де вже почався збір попередніх замовлень.
YouTubeПереглянути