Новий Nissan Patrol Nismo пішов слідами предка | BOSS AUTO
укр||

Новий Nissan Patrol Nismo пішов слідами предка

Новий Nissan Patrol Nismo пішов слідами предка фото №1
Жителі країн Перської затоки тріумфують - новий Nissan Patrol Nismo представлений офіційно. Незважаючи на поширену звичку показувати новинки онлайн, презентація все одно має геометкамі Дубая в Об`єднаних Арабських Еміратах - основного ринку для моделі. Нагадаємо, звичайна модифікація останнього Патруля була розсекречена тут же, та й попередника «гоночної» модифікації вивели в світ саме на Близькому Сході. На радість клієнтів, новинка побудована за тим самим рецептом - машину не тільки оснастили спеціальними колесами, спортивними обвісом і салоном, але ще перенастроїли підвіску і форсували силову установку.
Новий Nissan Patrol Nismo пішов слідами предка фото №2
Всім відома атмосферна «вісімка» 5.6 тут доводилася квартетом майстрів Nissan Takumi, зазвичай працюють над агрегатами купе GT-R. Їх стараннями мотор додав 29 к.с. - до 434, як у попередньої машини. Крутний момент залишився на колишньому рівні - 560 Н • м. Семиступінчастий «автомат» нових налаштувань не отримав, зате підвіску оновили амортизаторами Bilstein. Гальма представлені чотирьохпоршневими супортами на передній осі і двохпоршневими на задній. На жаль, про динамічні характеристики гіганта не сказано ні слова.
Новий Nissan Patrol Nismo пішов слідами предка фото №3
Новинка вже надійшла в продаж на Близькому Сході за ціною від 385 000 дирхам. Для порівняння, ціни на інші версії автомобіля варіюються від 199 900 до 329 000 дирхам. Виконання Nismo відкриває собою святкування з нагоди 70-річчя моделі Patrol, а значить, скоро нам покажуть і інші цікаві модифікації знаменитого позашляховика.