Творець гіперкарів Bugatti буде проектувати Фольксвагени | BOSS AUTO
укр||

Творець гіперкарів Bugatti буде проектувати Фольксвагени

Творець гіперкарів Bugatti буде проектувати Фольксвагени фото №1
Штефан Елльротт, до цього моменту глава відділу технічного розвитку Bugatti, в пресі раз з`являється нечасто. Але ж під його керівництвом були створені Bugatti останніх років, в тому числі яскраві в багатьох сенсах Divo, Centodieci, Chiron Pur Sport, Chiron Super Sport 300 і Bolide. І ось компанія оголосила про різкому повороті в кар`єрі Елльротта - з лютого концерн переводить його в крісло головного технічного директора по компактним моделям відділення Volkswagen Passenger Cars.
Творець гіперкарів Bugatti буде проектувати Фольксвагени фото №2
«Бути частиною сім`ї Bugatti і працювати з захопленої командою над дуже емоційною продукцією було і залишається визначальним досвідом, який я ніколи не забуду, - заявив Штефан. - Однак я з нетерпінням чекаю нових і зовсім інших завдань, заявлених в марці Volkswagen, і хочу подякувати їй за довіру, яку мені надано як майбутнього технічному директору по компактним автомобілям. В душі я завжди буду ентузіастом Bugatti ».
Творець гіперкарів Bugatti буде проектувати Фольксвагени фото №3
Марка Bugatti, як ми знаємо, буде до останньої можливості дотримуватися багатолітрових ДВС, а Елльротт зробить поворот до «електричок» і малолітражок. Його призначення в Volkswagen Passenger Cars може бути пов`язано не тільки із загальною реформою в концерні, вже що призвела до ряд кадрових перестановок, а й з усе ще обговорюється продажем Bugatti Рімацу.