Toyota Overland-Ready Tacoma реалізувала фантазії ентузіастів | BOSS AUTO
укр||

Toyota Overland-Ready Tacoma реалізувала фантазії ентузіастів

Toyota Overland-Ready Tacoma реалізувала фантазії ентузіастів фото №1
Пікап Toyota Tacoma третього покоління був представлений в 2015-му і з тих пір б`є всі рекорди з продажу в США. У 2020-му попит на оновлену роком раніше машину очікувано просів на 13%. І все одно результати більш ніж в два рази перевершують досягнення найближчого переслідувача в особі моделі Ford Ranger - 163 619 автомобілів проти 74 338. Нагадати про власні переваги тойотовци вирішили на віртуальному заході SEMA360. Ідею концепту Overland-Ready Tacoma підказали наші колеги з журналу 4WD Toyota Owner Magazine, а в реалізації допоміг автомобільний ентузіаст Райан О`Коннелл і його фірма ShmellFab.
Toyota Overland-Ready Tacoma реалізувала фантазії ентузіастів фото №2
Проект заснований на модифікації Tacoma TRD Pro. Передню підвіску допрацювали койловеров ToyTec BOSS Aluma 2.5 Series. Верхні важелі замінили на деталі від Camburg Engineering, нижні надала компанія CBI Offroad Fabrication. Задню вісь забезпечили пакетом додаткових ресор. Елементи підвісок і днища захищені алюмінієвими і сталевими листами, пороги - трубчастими відбійниками.
Toyota Overland-Ready Tacoma реалізувала фантазії ентузіастів фото №3
Щоб подорож на Такоме стало ще веселіше, двигун V6 3.5 доповнено приводним нагнітачем Magnuson Superchargers Roots TVS1900, що підняло віддачу з 282 к.с. і 359 Н • м до 375 сил і 447 ньютон-метрів. У комплекті також є задній диференціал Toyota E-locker. Як автомобіль поведеться в реальних умовах, виробник пропонує проінспектувати на YouTube-каналі Last Line of Defense блогера Адама Глика. Відзначимо, що Тойота не розглядає виробництво подібного автомобіля навіть обмеженим тиражем, але все використані для побудови рішення доступні на ринку.
YouTubeПереглянути