Кросовер Brabus 900 Rocket Edition заявлений найшвидшим в класі | BOSS AUTO
укр||

Кросовер Brabus 900 Rocket Edition заявлений найшвидшим в класі

Кросовер Brabus 900 Rocket Edition заявлений найшвидшим в класі фото №1
Майже у кожного поважаючого себе тюнера є серія, якій він особливо пишається. У ательє Brabus це машини з приставкою Rocket. Їх головна особливість - потужність і динамічні характеристики. А безумовним бонусом для забезпечених клієнтів є ще й обмежений тираж. Так, кількість модифікованих пятідверок GT не перевищить десяти, а машин на базі G-класу буде не більше 25. Стільки ж обіцяють побудувати паркетників Brabus 900 Rocket Edition, основою для яких послужив Mercedes-AMG GLE 63 S 4Matic Coupe. Бюро називає його найшвидшим вуличним кросовером в світі.
Кросовер Brabus 900 Rocket Edition заявлений найшвидшим в класі фото №2
Особливою шик серії - це ковані колеса BRABUS Monoblock Platinum Edition Z з вуглепластиковим накладками Aero Disc. Розмірність шин спереду - 295/30 R24, ззаду - 355/25 R24. Однак максимальна швидкість доступна тільки з комплектом BRABUS Monoblock Y діаметром 23 дюйми.


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.