Глава Форда пообіцяв випустити доступні електромобілі | BOSS AUTO
укр||

Глава Форда пообіцяв випустити доступні електромобілі

Глава Форда пообіцяв випустити доступні електромобілі фото №1
Cкажем, Volkswagen ID.3 в Німеччині зараз коштує від 35 574 евро. Правда, у продажу поки тільки модифікації з середньою і старшою тягової батареями з трьох запланованих (62 і 82 кВт • ч), а молодша версія (48 кВт • ч) ще не вийшла. До речі, навіть такий скромний блок виявився б помітним кроком вперед в порівнянні з минулим електричним Фокусом, у якого акумулятор вміщував спочатку 23 кВт • ч, а пізніше - 33,5. У моделі такого розміру, як Focus, подібний апдейт привів би до зростання запасу ходу приблизно з 230 км до 330.
Глава Форда пообіцяв випустити доступні електромобілі фото №2
Виходить, що повністю електричний Ford F-150, який повинен встати на конвеєр у 2022-му, навіть в топової версії не вийде за межі $ 70 000 або ж вийде не сильно. І це цікаво, адже зараз пікап F-150 з ДВС в топі (комплектація Limited) коштує від $ 70 825. А $ 20 000 за якісь доступні електрокари - заявка ще більш цікава. Якщо мова про прийдешні Фордах на фольксвагеновской платформі MEB, то американцям доведеться добре постаратися заради зниження прайса.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.