Концепт Grand Sphere розповість про наступника Audi A8 | BOSS AUTO
укр||

Концепт Grand Sphere розповість про наступника Audi A8

Концепт Grand Sphere розповість про наступника Audi A8 фото №1
Другим з трьох концептів Audi Sphere дебютує великий ліфтбек Grand Sphere: він розкриється на шоу IAA Mobility в Мюнхені (7-12 вересня). Виявилося, це прототип флагманської моделі, яка могла б називатися Audi A9 e-tron. «Відверто кажучи, я згоден, що Mercedes S-класу набагато успішніше, ніж наш седан Audi A8. Значить, ми повинні запропонувати щось зовсім нове, щоб атакувати S-клас, - зізнався виданню Autocar шеф-дизайнер Марк Ліхтей. - Традиційні четирехдверка втрачають популярність, тому я закликав наші групи думати не про наступника A8, а про революцію в дизайні ».
Концепт Grand Sphere розповість про наступника Audi A8 фото №2
Швидше за все, товарний електрокар отримає ім`я Landjet ( «наземний літак»). У прагненні перевершити Mercedes-Benz EQS відділення Audi Artemis використовує нову платформу SSP (Scalable Systems Platform), тісно пов`язану з архітектурою MEB і PPE. Запас ходу навряд чи перевищить 770 км (WLTP), обіцяні Мерседесом. Планка в розгоні до сотні теж задерта високо: EQS справляється за 4,3-6,2 с ... Дебют першого концепту, спорткупе Sky Sphere, запланований на 15 серпня в Пеббл-Біч, де пройде черговий Конкурс елегантності.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.