Американський Volkswagen Passat піде в історію з символічним тиражем | BOSS AUTO
укр||

Американський Volkswagen Passat піде в історію з символічним тиражем

Американський Volkswagen Passat піде в історію з символічним тиражем фото №1
У минулому році седану Volkswagen Passat вдалося трохи підтягнутися з продажу в США, але навряд чи 14-й рядок у класі можна назвати справжнім досягненням. Втомившись від посередніх результатів на тлі всюдисущої Тойоти керівництво німецького бренду вирішило відправити машину у відставку. Виробництво зупинять вже в цьому році, а прощальним подарунком випускається з 2011 року американізованого Пасату стане тираж з 1973 автомобілі Limited Edition - на честь року народження моделі. Але це ще не все - у видання буде чотири виконання, і кількість примірників в кожному випадку має особливе значення.
Американський Volkswagen Passat піде в історію з символічним тиражем фото №2
Перша партія з кузовом в кольорі Aurora Red Metallic і інтер`єром Titan Black вийде тиражем 411 автомобілів - це виробничий код моделі. Машина в кольорі Pure White з інтер`єром Mauro Brown обмежиться 524 екземплярами - збірка американської моделі почалася 24 травня. Телефонний код Чаттануга, де розташований завод Фольксвагена, - 423. Стільки ж він збере машин у відтінку Racing Green Metallic з інтер`єром Mauro Brown. Останні 615 седанів в оформленні кузова Platinum Grey Metallic і інтер`єру Titan Black знаменують шість поколінь пасатів, що продаються в США; однієї генерації, яка збирається тут; п`яти десятиліть продажів.
Американський Volkswagen Passat піде в історію з символічним тиражем фото №3
Кожен з автомобілів буде оснащений підігрівом всіх сидінь, передні - з електрорегулюванням. «У базу» також увійде аудіосистема Fender Premium Audio, комплекс допомоги при парковці і автоматичний дальнє світло. Турбочетвёрка 2.0 TSI, як і раніше, видає 176 к.с. і 281 Н • м. Тяга йде на передню вісь через шестиступінчатий "автомат". Ціни на такі машини рівні $ 30 295, але за червоний колір доведеться доплатити ще $ 395. Для порівняння, звичайний Passat оцінюється американським представництвом в $ 23 995.
Американський Volkswagen Passat піде в історію з символічним тиражем фото №4
Відзначимо, що переживати за стан справ компанії в Штатах не варто. Висновок Пасату слідом за Гольфом пов`язаний з осіданням продажів легкових автомобілів в принципі - при загальному падінні ринку на 14% средньорозмірні седани втратили аж 22%. Компанія не приховує, що бачить своє майбутнє за такими моделями, як Atlas, Atlas Cross Sport і ID.4. До речі, електрокар займе місце седана на конвеєрі того ж заводу вже в наступному році.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.