Седан Skoda Slavia схрестить моделі Virtus і Rapid | BOSS AUTO
укр||

Седан Skoda Slavia схрестить моделі Virtus і Rapid

Седан Skoda Slavia схрестить моделі Virtus і Rapid фото №1
Бюджетний седан, створений на платформі MQB A0 IN, буде називатися Skoda Slavia, повідомляє видання Autocar India. Ім`я знайоме. Під таким брендом з 1895-го засновники компанії Вацлав Лаурин і Вацлав Клемент виробляли велосипеди, мопеди і мотоцикли. А в минулому році студенти Шкоди побудували концепт Slavia, спайдер на основі Скелі. Тепер Славією назвуть четирехдверка, розроблену в першу чергу для Індії. Однак машина не обмежиться одним ринком. Індійське відділення Шкоди підтвердило, що модель дебютує в нинішньому році. Продажі, швидше за все, почнуться вже у 2022-му.
Седан Skoda Slavia схрестить моделі Virtus і Rapid фото №2
Соплатформенником кросовера Skoda Kushaq, по ідеї, стане заміною старому індійському Рапіду 2011-2021 років (це був перелицьований Volkswagen Vento / Polo Sedan). Але заміною не зовсім еквівалентної, так як буде більше в розмірах і трохи вище в позиціонуванні. Подібно поясом, Славії світять два мотора TSI: літровий (115 к.с., 175 Н • м) при шестиступінчастих «механіці» або «автоматі» і полуторалітровий (150 к.с., 250 Н • м) з семиступінчастим "роботом" з двома зчепленнями. Конкурентами бачаться такі моделі, як Honda City, Hyundai Verna і Maruti Suzuki Ciaz.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.