Porsche Taycan причепурився і став ефективніше | BOSS AUTO
укр||

Porsche Taycan причепурився і став ефективніше

Porsche Taycan причепурився і став ефективніше фото №1
Фінальний квартал року не за горами, і автомобільні виробники починають активно презентувати поновлення на 2022 й. Наприклад, Porsche Taycan і Taycan Cross Turismo порадують поліпшеними батареями, паркувальним асистентом, а також допрацьованим мультимедійним комплексом. Дизайн електрокара наступного модельного року залишився без змін, зате палітра розширилася 65 квітами Paint to Sample від відділення Porsche Exclusive Manufaktur. Якщо навіть ці варіанти потенційному замовникові не припадуть до душі, можна забарвити «електричку» в будь-який колір за програмою Paint to Sample Plus.
Porsche Taycan причепурився і став ефективніше фото №2
Вдосконалені батареї зможуть працювати при більш високих температурах, а повноприводна машина в режимах Normal або Range буде відключати передню вісь і взагалі частіше рухатися накатом. У компанії говорять, що на показник за стандартом WLTP це не вплине, але практично оновлений електрокар стане проїжджати більше дореформеного. Швидкість поповнення енергією виросте за рахунок програми Turbo Charging Planner. Вона нагріває акумулятор швидше і сильніше, використовуючи тепло від електричних систем автомобіля. Подробиці не розкриваються. Porsche Taycan з`явиться у європейських дилерів в наступному місяці.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.