Pagani Huayra Tricolore стала подарунком пілотажної групи | BOSS AUTO
укр||

Pagani Huayra Tricolore стала подарунком пілотажної групи

Pagani Huayra Tricolore стала подарунком пілотажної групи фото №1
Пілотажна група Frecce Tricolore ( «триколірні стріли»), що демонструє свою майстерність з 1961 року, - гордість Італії. Підкреслюють це і в компанії Pagani. На піввіковий ювілей гуру аеробатікі Гораціо Пагані та його команда підготували рідкісний і дорогий суперкар Zonda Tricolore. Тепер прийшов час відзначити 60-річчя. І знову особливий подарунок - гіперкар Pagani Huayra Tricolore. Його углепластіковий кузов покритий прозорим синім лаком і прикрашений лівреях в стилі легких навчально-бойових літаків Aermacchi MB-339A P.A.N., на яких пілотажна група з десяти осіб літає з 1982 року.
Pagani Huayra Tricolore стала подарунком пілотажної групи фото №2
Італійці взяли за основу кузов від родстера Huayra BC. При цьому вони не тільки обдарували його унікальним забарвленням і синім декором. Передній спліттер переробили заради більшої притискної сили, на це ж працює і новий дифузор в задньому бампері, а фронтальний бампер трохи поміняв форму і обзавівся додатковими прорізами з боків для кращого охолодження. Але є деталі і від Імола. Наприклад, встановлений над мотором центральний повітрозабірник, якого позбавлена ​​Уайра BC, і заднє антикрило з додатковою секцією-кілем, що утворює з капотом єдиний елемент.
Pagani Huayra Tricolore стала подарунком пілотажної групи фото №3
А яку увагу до дрібниць! Форма опор того ж углепластикового антикрила повинна нагадувати хвостове оперення легкого штурмовика Aermacchi MB-339A. А самі уважні напевно звернули увагу на крихітний елемент, розташований між фарами. Це трубка Піто - пряме відсилання до світу авіації, прилад, за допомогою якого вимірюється швидкість польоту у всіх літальних апаратів. А результат показується анемометром, встановленим на центральній консолі в салоні. Асоціації з Frecce Tricolore повинні викликати застібка для чотирьохточковими ременів безпеки, деталі з аерокосмічного алюмінію і шкіряні вставки білого, червоного і зеленого кольорів.