Ford Ranger злегка оновився в Таїланді | BOSS AUTO
укр||

Ford Ranger злегка оновився в Таїланді

Ford Ranger злегка оновився в Таїланді фото №1
Модель Ford Ranger пережила невелике оновлення в Таїланді. Можливо, пізніше по його слідах оновиться пікап на інших ринках. У всіх варіаціях решітка була затемнена (причому в модифікації Wildtrack в неї додані кольорові вставки, а також різнокольорові акценти в салоні). У ряді комплектацій чорними стали дверні ручки, дзеркала, тепер тут нові колісні диски, знову ж чорні. Крім того, версії Wildtrack компанія подарувала шторку вантажного відсіку з електроприводом.
Ford Ranger злегка оновився в Таїланді фото №2
У Таїланді запропоновані версії XL, XL Street (нова оспортівленная модифікація зі зниженим до 135 мм кліренсом замість звичайних 230, з гоночними смугами), XL, XLT і Wildtrack, плюс Raptor.
У пікапа на тайському ринку три дизеля: 2.2 (160 к.с., 385 Н • м) з шестиступінчастою "механікою" і "автоматом", 2.0 (180 к.с., 420 Н • м) з шестиступінчастою "механікою" і десятіступенчатим «автоматом» і 2.0 Biturbo (213 к.с., 500 Н • м) з десятідіапазонним «автоматом». Привід може бути заднім або повним (у 213-сильних версій - тільки повний).
Ford Ranger злегка оновився в Таїланді фото №3
Заодно позашляховик Everest (від 1 299 000 батів, 3,26 млн руб) підправив грати. По дизайну вона стала такою, як у версії Everest Sport (праворуч), тільки в Спорті вона вся чорна.
Ціни коливаються від 528 000 батів (1,33 млн руб) за шасі з одинарною кабіною до 1 699 000 батів (4,28 млн руб) за Raptor, якому крім самого потужного мотора в гамі (213 сил) належить багате оснащення і перекроєна підвіска з кліренсом в 281 мм. Додамо, що споріднений позашляховик Ford Everest в Таїланді використовує дві останні силові установки з трьох, наведених вище. А що буде з ним і пікапом далі - ще питання. Адже і Евересту, і рейнджерів належить в доступному для огляду майбутньому змінити покоління.
Ford Ranger злегка оновився в Таїланді фото №4
Було - стало