Паркетник Smart вперше показався на тизерах | BOSS AUTO
укр||

Паркетник Smart вперше показався на тизерах

Паркетник Smart вперше показався на тизерах фото №1
Зовнішність концептуального кросовера марки Smart відкрив в Інстаграме шеф-дизанер Мерседеса Гордій Вагенер. Раніше про цю машину ми знали лише з витоків даних, а тепер вперше представник компанії підтвердив її існування, а також той факт, що це повністю електричний кросовер і що його дебют відбудеться у вересні на автошоу IAA Mobility в Мюнхені.
Паркетник Smart вперше показався на тизерах фото №2
Про додаванні в асортимент Смартов серійного кросовера німці міркували ще вісім років тому, до запуску нинішніх сіті-карів Fortwo і Forfour. Природно, на той момент логічним бачилося партнерство Renault в проекті. Але лише після того, як новий етап розвитку бренду Smart був відданий в руки Geely, ідея стала набувати реальних обрисів.
Паркетник Smart вперше показався на тизерах фото №3
В основі концепту лежить платформа PMA-2 / Geely SEA. Видання L`Argus пророкує запуск моделі з єдиним 250-сильним електромотором на задній осі, з перспективою долучення переднього електродвигуна заради повного приводу пізніше. Запас ходу в 500 км по циклу NEDC повинна забезпечити літієво-іонна 800-вольта батарея ємністю близько 70 кВт • ч. На ринок безіменний поки кросовер Smart повинен вийти в кінці 2022 року або початку 2023-го.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.