Тест-драйв: Отримуємо Porsche 992 з «механікою» у вигляді 911-го GTS | BOSS AUTO
укр||

Тест-драйв: Отримуємо Porsche 992 з «механікою» у вигляді 911-го GTS

Тест-драйв: Отримуємо Porsche 992 з «механікою» у вигляді 911-го GTS фото №1
Поява індексу GTS у лінійці 911-х означає, що він тепер використовується у всій гамі бензинових Porsche. Після того, як відзначені заповітним шильдиком Macan, Cayenne, Panamera і навіть Boxster з Кайманом отримали дефорсовані двигуни від топ-моделей, пішли чутки, що і Каррера GTS може претендувати на мотор 3.8 від Turbo. На жаль, тут знову використана трилітрова «шістка», знайома нам по «есці».

Виходить, модельна політика Porsche не така послідовна, як хотілося б нам, журналістам. Нічого страшного – виробник просто вибирає оптимальні рішення для своїх бізнес-завдань. Літерами GTS, як і раніше, позначається набір існуючих компонентів і популярних опцій, пропонований за привабливою ціною
Тест-драйв: Отримуємо Porsche 992 з «механікою» у вигляді 911-го GTS фото №2
Спочатку з`явився вибір силових агрегатів. Заднепривідне купе доступне з семиступінчастою «механікою» як безкоштовна опція! Звичайно, у всесвіті Porsche отримати щось без доплати означає віддати ті ж гроші за більш дешевий у виробництві автомобіль. Але, на мою думку, це справедливо, якщо знаходить машину, зібрану під себе. На великих ринках трипедальних модифікацій більше, але ми й раді.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.