Ford відправляє на ремонт понад 375 тис. Explorer через проблеми з підвіскою | BOSS AUTO
укр||

Ford відправляє на ремонт понад 375 тис. Explorer через проблеми з підвіскою

Ford відправляє на ремонт понад 375 тис. Explorer через проблеми з підвіскою фото №1
Ця несправність, яку виявили на американських позашляховиках, вже привела до 13 аварій і шести травм.
Компанія Ford оголосила про відкликання своїх позашляховиків Ford Explorer. Всі ці SUV зійшли з конвеєра чиказького заводу марки в період з 2013-го по 2017-й.
Під сервісну акцію потрапляють 350 тисяч позашляховиків, проданих на території США, і ще 25 200 машин на канадському ринку.
Ford відправляє на ремонт понад 375 тис. Explorer через проблеми з підвіскою фото №2
Дефект, який і став причиною старту відкличний кампанії, варто шукати в підвісці. Причому більшою мірою поломки схильні ті місця, де часто можна спостерігати прояви корозії. Поломка, в свою чергу, позначається на рульовому управлінні авто, яке досить відчутно погіршується.

Від цього виростає ризик потрапити в ДТП. Такий прогноз, на жаль, вже був підтверджений на практиці: виробник повідомляє про 13 аваріях, в яких не обійшлося без постраждалих.
Ford відправляє на ремонт понад 375 тис. Explorer через проблеми з підвіскою фото №3
В ході ремонту фахівці перевірять крутний момент кульового шарніра поперечної осі і, якщо буде потрібно, поставлять новий. Ford рекомендує власником «проблемних» машин не затягувати з візитом до дилера: зробити це потрібно якомога швидше. Нагадаємо, в минулий раз Ford відкликав близько 1,2 млн Explorer, випущених в період з 2011 по 2017 рр.