Німецькі хетчбеки e.GO Life будуть випускатися в Болгарії | BOSS AUTO
укр||

Німецькі хетчбеки e.GO Life будуть випускатися в Болгарії

Німецькі хетчбеки e.GO Life будуть випускатися в Болгарії фото №1
Міністр економіки Болгарії Кирил Петков 10 липня розповів журналістам Reuters про меморандум про інвестиції, підписаному урядом країни з німецькою компанією Next.e.GO Mobile SE. За його словами, 140 млн євро (12,3 млрд рублів) фірма з Ахена вкладе в завод з виробництва бюджетних електромобілів в місті Ловеч. Новий партнер обіцяє створити 1000 робочих місць, і влада підтримає його сумою в 34 млн євро (3,002 млрд), але виділять її трьома траншами: перший буде виплачений при старті випуску (2023 г.), останній - при досягненні обсягу продажів 20 000 одиниць в рік.
Німецькі хетчбеки e.GO Life будуть випускатися в Болгарії фото №2
Виробництво хетч в Німеччині має стартувати в липні, тому прийом попередніх замовлень заново відкрився 10 червня: вітальне видання Edition Next оцінено в 26 560 євро (2,35 млн руб). До кінця року планується випустити 500 одиниць, план на 2022 й - 2500 штук, на 2023-й - більше 10 000. Зауважимо, що в період 2019-2020 рр. німцям було продано близько 500 машин, а потім компанія призупинила виробництво і поставки з-за проблем, викликаних пандемією COVID-19. Тепер фірма перероджується з новим керівництвом на чолі з Алі Везваі за підтримки університету RWTH в Ахені. Колишня велосипедна фабрика в Ловечі, по ідеї, дозволить налагодити випуск в помітних обсягах. Ведуться переговори з Грецією.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.