Віртуальний Jaguar Vision GT SV побудований «в металі» | BOSS AUTO
укр||

Віртуальний Jaguar Vision GT SV побудований «в металі»

Віртуальний Jaguar Vision GT SV побудований «в металі» фото №1
У жовтні 2019 року Jaguar представив віртуальний електрокар Vision GT Coupe для гри Gran Turismo Sport, який, за словами творців, отримав високу оцінку геймерів. Однак то купе було «лише відправною точкою», оскільки команда Jaguar Racing швидко зрозуміла, як можна оптимізувати спорткар для 24-годинних марафонів на витривалість. Так з`явилася нова версія Vision GT SV - «найрадикальніша інтерпретація гоночного електричного Ягуара». В рамках дизайнерського дослідження машина побудована в натуральну величину.
Віртуальний Jaguar Vision GT SV побудований «в металі» фото №2
Замість трьох електромоторів відтепер використовуються чотири (по одному на колесо). У кожного двигуна є свій одношвидкісний редуктор. Сумарна віддача зросла майже вдвічі: з 750 кВт (1020 к.с.) до 1400 (1903 сили). Тяги більше майже втричі - 3360 Н • м проти 1200. Розгін до 60 миль в годину (96,5 км / год) займає 1,65 с (раніше «менше двох секунд»). Максималка збільшена з 200 до 255 миль / год (з 322 до 410 км / ч).
Віртуальний Jaguar Vision GT SV побудований «в металі» фото №3
Система терморегуляції посилена контуром охолодження рідким азотом, який гарантує збереження батареї «навіть в найскладніших умовах експлуатації». Звучання силової установки стало «справжнім, але футуристичним». Так як GT SV «віддає данину поваги прославленим предкам» (C-type, D-type, XJR-9, XJR-14, XKSS), вважається, що електрокар «натхненний минулим, але безстрашно дивиться в майбутнє». Дебют в грі намічений на 2021 рік, а масштабний макет, швидше за все, візьме участь в публічних подіях, коли влада знімуть Коронавірусние обмеження.