Toyota C-HR в версії GR Sport дісталася до Європи | BOSS AUTO
укр||

Toyota C-HR в версії GR Sport дісталася до Європи

Toyota C-HR в версії GR Sport дісталася до Європи фото №1
Європейський офіс Тойоти оголосив, що компакт C-HR отримає на 2021 модельний рік два нових виконання. «Різнокольорове» C-HIC вийде на ринок ЄС вже в листопаді, а «спортивне» GR Sport доведеться почекати до січня. Обидві версії відрізняються тільки нюансами оснащення і декору, про що встигла попередити Corolla GR Sport.
Значок GR Sport можуть носити тільки гібриди потужністю 122 і 184 к.с. Відмінні ознаки версії - агресивний спліттер, фари і логотип на чорній підкладці, решітка в темному хромі, глянцеві вставки Piano Black в бампері, навколо противотуманок і на дверях.
Toyota C-HR в версії GR Sport дісталася до Європи фото №2
Ззаду все як і раніше, але на багажних дверей розміщений значок GR Sport. Дизайн 19-дюймових легкосплавних дисків вважається унікальним. Передбачено дев`ять варіантів двокольорового розмальовки.
Салон «Спорту» може бути оброблений тканиною або шкірою навпіл з алькантарою. Сидіння оздоблені червоною і сірою прострочкою. Логотип Gazoo Racing завдано на спинки, пороги і пускову кнопку. Екранчик в приборке показує GR-анімацію.
Toyota C-HR в версії GR Sport дісталася до Європи фото №3
Разом з тим паркетнику C-HR дістанеться комплекс активної безпеки Toyota Safety Sense, доповнений екстреним рульовим керуванням ESA і розпізнаванням пішоходів при повороті на перехресті. Система LTA (Lane Trace Assist) тепер утримує машину в центрі смуги за рахунок подруливания, а адаптивний круїз-контроль ACC зчитує дорожні знаки.
Toyota C-HR в версії GR Sport дісталася до Європи фото №4
Виконання C-HIC (на фото) означає чотири двоколірні комбінації з новим кольором Oxide Bronze, 18-дюймові диски з десятьма здвоєними спицями, шкіряну оббивку Orchid / Black і сірий стелю.
Зауважимо, що C-HR користується в Європі хорошим попитом. За 2019 рік продано 119 786 одиниць, за дев`ять місяців 2020 го розійшлася 77 441 штука. Ціни гібрида в Німеччині починаються з 31 378 євро.