Пікап Toyota Tacoma обзавівся заводським ліфт-комплектом | BOSS AUTO
укр||

Пікап Toyota Tacoma обзавівся заводським ліфт-комплектом

Пікап Toyota Tacoma обзавівся заводським ліфт-комплектом фото №1
Напевно ви знаєте, що воювати проти моделі Toyota Tacoma на американському ринку не має сенсу жодному среднеразмерному пікапу - домінування з продажу протягом 16 років говорить сама за себе. У таких реаліях автомобіль оновлюють рідко, зате тюнерам - справжнє роздолля. У тому числі заводським. Після загравань з фанатами позашляхових пригод концептом Overland-Ready Tacoma відділення TRD запропонувало ліфт-пакет, що включає доопрацьовану підвіску, власну гарантію, збереження стабільної роботи всіх систем машини і інші радощі заводського обладнання.
Пікап Toyota Tacoma обзавівся заводським ліфт-комплектом фото №2
Головною перевагою комплекту фахівці називають його «дружбу» з комплексом безпеки Toyota Safety Sense, яким обладнуються всі Такоми з 2020 модельного року. У нього входять адаптивний круїз-контроль, системи автоторможенія, попередження про виїзд з смуги, розпізнавання пішоходів і управління дальнім світлом. У самому пакеті - однотрубні амортизатори Bilstein. Корпуси задніх збільшені з 38 до 51 мм, шток отримав надбавку в 4 мм, а задньої осі належить за додатковою 25-міліметрової чавунної ресорі з кожного боку. В результаті дорожній просвіт виріс на 43 мм - до 282.
Пікап Toyota Tacoma обзавівся заводським ліфт-комплектом фото №3
Ціна на новинку становить $ 1350., проте до неї додасться оплата самої роботи по установці - приблизно 4-5 людино-годин. Послуга доступна тільки у офіційних дилерів і пропонується тільки для Такому з двигуном 3.5 V6 (282 к.с., 359 Н • м) і повним приводом. В прольоті також версія TRD Pro і варіанти з подовженим кузовом. Гарантія на комплект складе три роки або 58 000 км при його оформленні в момент покупки машини або один рік і 19 000 км при установці на вже використовуваний автомобіль. Мінімальна ціна відповідного для процедури пікапа в США - $ 31 975.