Гуманоїдний Tesla Bot розширить сферу компетенції компанії | BOSS AUTO
укр||

Гуманоїдний Tesla Bot розширить сферу компетенції компанії

Гуманоїдний Tesla Bot розширить сферу компетенції компанії фото №1
Глава компанії Tesla Ілон Маск в ході конференції Tesla AI Day заявив, що фірма має намір створити гуманоїдних роботів загального призначення Tesla Bot (проект також носить кодове ім`я Optimus). Від розробників просунутого автопілота можна було чекати чогось подібного. Однак завдання не така проста. Особливо в частині створення андроїда з високою рухливістю і хорошим почуттям рівноваги. Тут швидше прориву можна чекати від групи Hyundai, що взяла під контроль знамениту (в області робототехніки) компанію Boston Dynamics.
Гуманоїдний Tesla Bot розширить сферу компетенції компанії фото №2
Робот заввишки 1,72 м і вагою 57 кг в чому використовує ті ж рецептори і чіпи, що застосовуються в автопілоті Тесли. Він зможе піднімати вантаж до 68 кг і пересуватися зі швидкістю до 8 км / год. У його навчанні будуть використовуватися нейронний мережі, а для тренінгу повинен застосовуватися власний суперкомп`ютер Тесли Dojo. Маск пообіцяв побудувати прототип Теслабота в 2022 році. Маску не вперше дивувати аудиторію несподіваними анонсами: так, в лютому він сказав, що змусить Теслу Roadster літати. Тепер ось гуманоїдний апарат - фірма прагне до розширення сфери діяльності.
Гуманоїдний Tesla Bot розширить сферу компетенції компанії фото №3
У Тесли є й інші новини, цілком прозаїчні. За неофіційними даними, компанія готує ще одну версію кросовера Tesla Model Y, саму дальнобійну з лінійки. За повідомленням The Driven, ця модифікація, умовно Super Long Range, буде володіти запасом ходу в 640 км при вимірюванні по циклу NEDC (такий використовується в Китаї, де новинка і з`явиться). Це відповідає запасу приблизно в 584 км по циклу WLTP і 565 км по самому жорсткому циклу, американському EPA. Нагадаємо, зараз Tesla Model Y Long Range пробігає 524 км за стандартом EPA.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.