Lamborghini Urus Evo дебютує до кінця року | BOSS AUTO
укр||

Lamborghini Urus Evo дебютує до кінця року

Lamborghini Urus Evo дебютує до кінця року фото №1
Кросовер Lamborghini Urus, представлений в грудні 2017 го, в нинішньому році зазнає рестайлінг і отримає приставку Evo до імені. Можна напевно передбачити зміни в салоні (передня панель, мультимедійна система, управління клімат-контролем), а знімки з тестів говорять про скромних доробках в екстер`єрі. Чи зміниться віддача Урус після рестайлінгу, говорити рано. З прикладів тюнінгу цієї моделі ми знаємо, що тільки заміна блоку управління і вихлопної системи дозволяє отримати від мотора додаткові 130 «конячок», але італійці можуть обмежитися, наприклад, десятком.
Lamborghini Urus Evo дебютує до кінця року фото №2
Доробки силової установки не завадять, якщо компанія хоче повернути Урус звання моделі з найбільшою максималкою серед серійних кросоверів (зараз вона дорівнює 305 км / ч), ще в 2019-му перейшло Бентайге Speed ​​(306 км / ч). Та й готується до виходу в 2022 році кросовер Ferrari Purosangue - сильний конкурент.
Lamborghini Urus Evo дебютує до кінця року фото №3
Ходили чутки про особливу швидкісний модифікації Urus SV поки підтвердження не знайшли. Але інша модифікація, що заряджається від мережі гібрид, був обіцяний офіційно. Так що, може, його додадуть в асортимент Урусов разом з фейсліфтингом. Природно, від такої версії варто чекати силової установки, аналогічної Кайєн Turbo S E-Hybrid (680 к.с., 900 Н • м), тільки віддача у Lamborghini може бути вище. Гібридний Porsche Cayenne, до слова, в минулому році був модернізований, наростивши тягову батарею з 14,1 кВт • год до 17,9.